Mesleki teknik Anadolu lisesi işleyişi nasıldır?

azerzibabaow2

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben mesleki teknik Anadolu'ya nakil aldıracağım işleyişi nasıl lisenin? 5 gun içerisinde kac gun normal okul kac gun meslek ogrenme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ben mesleki teknik Anadolu'ya nakil aldıracağım işleyişi nasıl lisenin? 5 gun içerisinde kac gun normal okul kac gun meslek ogrenme.

Turizm ve aşçılık okullarında yiyecek ve içecek hizmetleri( aşçılık) bölümünde 4 gün normal dersler 1 günde atölye (mutfak) dersi var. Diğerlerini bilmiyorum belki aynıdır. Bu dediğim okulda mesleki teknik Anadolu lisesi.

Turizm ve aşçılık okullarında yiyecek ve içecek hizmetleri( aşçılık) bölümünde 4 gün normal dersler 1 günde atölye (mutfak) dersi var. Diğerlerini bilmiyorum belki aynıdır.
Hocam yeme-içme bölümü kolay mı?

Hocam yeme-içme bölümü kolay mı?

İlginiz varsa, yemek yapmayı seviyorsanız ve mutfak günlerine iyice çalışırsanız kolay ama ileride zor gelirse meslek değiştirmeyide göze alın herkesin yapabileceği bir iş değil aşçılık.

MTAL okuyorum bölümüm makine ve tasarım ders programamı atabilirim istersen bir de Anadolu teknik ve Anadolu meslek diye ikiye ayrılıyor bölümler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…