Arkadaşlar merhaba ben mesleki teknik Anadolu'ya nakil aldıracağım işleyişi nasıl lisenin? 5 gun içerisinde kac gun normal okul kac gun meslek ogrenme.
Arkadaşlar merhaba ben mesleki teknik Anadolu'ya nakil aldıracağım işleyişi nasıl lisenin? 5 gun içerisinde kac gun normal okul kac gun meslek ogrenme.
Turizm ve aşçılık okullarında yiyecek ve içecek hizmetleri( aşçılık) bölümünde 4 gün normal dersler 1 günde atölye (mutfak) dersi var. Diğerlerini bilmiyorum belki aynıdır. Bu dediğim okulda mesleki teknik Anadolu lisesi.
Turizm ve aşçılık okullarında yiyecek ve içecek hizmetleri( aşçılık) bölümünde 4 gün normal dersler 1 günde atölye (mutfak) dersi var. Diğerlerini bilmiyorum belki aynıdır.
İlginiz varsa, yemek yapmayı seviyorsanız ve mutfak günlerine iyice çalışırsanız kolay ama ileride zor gelirse meslek değiştirmeyide göze alın herkesin yapabileceği bir iş değil aşçılık.