Aniors
Hectopat
Daha fazla
Bugün Meta Quest 3 aldım.
İki sorum olacak.
Birincisi, bu iki koruyucuyu sipariş ettim iyi midir:
www.n11.com
Ve.
www.n11.com
Ayrıca kafa kayışı almayı düşünüyorum ama marka olarak ve nereden alacağıma karar veremedim. Bataryalı almamaya karar verdim ağırlık yapıyormuş powerbank alırım ve şarja öyle takarım.
Kafa kayışı öneriniz var mı?
Meta Quest 3 İçin Devaso Ayarlanabilir Kafa Kayışı Kafa Basıncı Kayışının Değiştirilmesi - Beyaz Fiyatları ve Özellikleri bu nasıldır? Kayış kırılıp kafadan düşmesi gibi bir durum olur mu?
İki sorum olacak.
Birincisi, bu iki koruyucuyu sipariş ettim iyi midir:
Meta Quest 3 Pc Koruyucu Kabuk İçin, Stil: 7'si 1 Arada Sıradan Şeffaf Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Meta Quest 3 Pc Koruyucu Kabuk İçin, Stil: 7'si 1 Arada Sıradan Şeffaf Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Startrc Oyunları 1 Çift Meta Quest 3 Anti-mavi Işık Çizilmez Lens Koruyucu Kapak Seti Fiyatları ve Özellikleri
Startrc Oyunları 1 Çift Meta Quest 3 Anti-mavi Işık Çizilmez Lens Koruyucu Kapak Seti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ayrıca kafa kayışı almayı düşünüyorum ama marka olarak ve nereden alacağıma karar veremedim. Bataryalı almamaya karar verdim ağırlık yapıyormuş powerbank alırım ve şarja öyle takarım.
Kafa kayışı öneriniz var mı?
Meta Quest 3 İçin Devaso Ayarlanabilir Kafa Kayışı Kafa Basıncı Kayışının Değiştirilmesi - Beyaz Fiyatları ve Özellikleri bu nasıldır? Kayış kırılıp kafadan düşmesi gibi bir durum olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör: