Meta Quest 3S alınır mı?

Xavier6638

Femtopat
Daha fazla  
Hazır şu an 15.550 TL. Sizce alınır mı? PC ya da VR almaya düşünüyorum ama VR çok hoşuma gidiyor. Deneyimlemek istiyorum.

2 saatten fazla kafanızda kalınca baş ağrısı yapabiliyor. VR oyunları piyasada çok az ve pahalılar ama deneyim olarak güzel daha sonrasında alıp satabilirsiniz.

VR Chat gibi oyunlarda sosyalleşecekseniz olabilir.Ama onun dışında iyi bile diyebilenecek aşırı az VR oyunu var.Ve VR Chat'inde kitlesinin o kadar iyi olduğunu duymadım.Bence PC en mantıklı yol.

Eger hic PC yoksa, sahsen PC tavsiye ederim. VR cok eglenceli bir sey ancak yapilabilecek seylerin sayisi sinirli. Film izlemek icin ve oyun oynamak icin cok eglenceli ancak gercekten eglenceli diyecegin belki 15 oyun varsa vardir. Tabii ki zevklere gore sayi artip azaladabilir ancak seceneklerin cogu demo tadinda.

Bir de Turkiye'ye ozel fiyatlandirma politikasi var mi bilmiyorum. 30 dolar, 40 dolar oyunlara para vermek ister misin bilmiyorum. Cihaz android oldugu icin sideloading mumkun. (Korsan oyun oynamak) Oldukca fazla yontem de var bunlar icin.

Cihaza dair daha detayli goruslerimi asagidaki incelemede bulabilirsin.

Fiyat konusunda bir sey diyemiyorum. 15k benim aldigim fiyata kiyasla pahali ama Turkiye sartlarinda nasildir bilmiyorum fiyatlar.

@TheAny Bende tablet ve PC var PC çok kötü ekran kartı GT 730 işlemci i5 3470 zamanında PC'yi 4K ya almıştım o yüzden PC yenilemek istiyorum ama bir yanda VR çok hoşuma gidiyor

@TheAny Bende tablet ve PC var PC çok kötü ekran kartı GT 730 işlemci i5 3470 zamanında PC'yi 4K ya almıştım o yüzden PC yenilemek istiyorum ama bir yanda VR çok hoşuma gidiyor
15k'ya aman aman saglam bi yenileme yapamazsin. 20-22k civari tutuyor yanilmiyorsam 4060'li kasalar. Gozluk kendi basina da guzel calisiyor, oyunlar oynaniyor, dizi film izleniyor. Bu noktada tercih senin.

Eger amac sadece arada bir oyun oynamaksa yada dizi film izlemekse, VR gozluk yeterince is gorur. Sideloading yapip oynayabilirsin oyunlari.

Vr uygulamada çok mantıklı değil, PC yoksa o daha mantıklı olur. Zaten bence VR'dan çok daha uzun süre hevesiniz olur PC'de. VR daha erken sıkar.
Bilgisayar için VR tavsiyen nedir ?

Bende oculus quest 2 var. Görüntü kalitesi baya kötü, belki kablodan kaynaklıdır.

Yani bilgisayarın ekranına bakıyorum mis 4k görüntü, gözlüğe yansıyana bakıyorum bo... gibi piksel piksel.

Geri
Yukarı