Meta Verified başvuru yapılmasına rağmen "başvuru yap" diyor

Ben ayın 10'unda başvurdum malum ilk ay beleş gibi bir şey. Bugün 4. gün ama hala bu gözüküyor. Dün bir destek yeri bulabildim ona yazdım 10 dk sonra 3 gün sürebilir dedi değişen bir şey yok. 10 gündür aynı olan varmış 10 dk sonra geldi diyen var anlamadım ki. Bi'de onaylandığı günden sonra mı 30 gün geçerli yoksa ödeme yapıldığı gün mü geçerli acaba.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250414-135940.jpg
    Screenshot_20250414-135940.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 41
Ben ayın 10'unda başvurdum malum ilk ay beleş gibi bir şey. Bugün 4. gün ama hala bu gözüküyor. Dün bir destek yeri bulabildim ona yazdım 10 dk sonra 3 gün sürebilir dedi değişen bir şey yok. 10 gündür aynı olan varmış 10 dk sonra geldi diyen var anlamadım ki. Bi'de onaylandığı günden sonra mı 30 gün geçerli yoksa ödeme yapıldığı gün mü geçerli acaba.

Nereden desteğe yazdın.

Ben annemin adına başvuru yaptım sonra kendi resmimi vb. kotcam.

Benimki onaylandı.

Son düzenleme:
Bugün onay gelmediğina dair bildirim geldi kimlik bilgisi okunamadı diye. Bugün tekrar yaptım herhalde bu sefer 10 gün bekletirler.
Bu arada benden selfie de istemiyor normalde selfie istemesi lazım değil mi?

Bugün onay gelmediğina dair bildirim geldi kimlik bilgisi okunamadı diye. Bugün tekrar yaptım herhalde bu sefer 10 gün bekletirler.
Bu arada benden selfie de istemiyor normalde selfie istemesi lazım değil mi?
Benden istedi siz acaba daha önce aldınız mı benim ki 3 günde onaylandı .

İstersen Instagram verim oradan konuşalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı