Metal Gear Rising: Revengeance Alınır mı?

Daha fazla  
Metal Gear Rising: Revengeance alınır mı, eğer alırsam klavye mouse ile oynayabilir miyim?
Bu oyun bir Hack and Slash oyunu diye yine konsollara yapılmış ve bilgisayar kontrolleri kötü olacak diye korkuyorum.

Rahat mıydı peki ve mouse ile kamerayı döndürebiliyor muyuz? Son soruyu spesifik olarak sormam lazım çünkü oynadığım çoğu 3. şahıs oyunda buna aşırı alıştım.
Hatırladığım kadarı ile rahatça oynuyordum, standart third person olayı. Sadece kontrolleri klavyede kendime göre ayarlamıştım sanırım, epey zaman geçti üstünden ama sıkıntı yaşamadığımı söyleyebilirim.

Metal Gear rising: Revengeance alınır mı, eğer alırsam klavye mouse ile oynayabilir miyim?
Bu oyun bir hack and slash oyunu diye yine konsollara yapılmış ve bilgisayar kontrolleri kötü olacak diye korkuyorum.

Oyunun kontrolleri Sega ve eski Capcom oyunları gibi değil.
Klavye + mouse ile tuşları tam hatırlamıyom ama çok iyi yapmışlardı kontrolleri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı