Metal Gear Solid 3 Remake resmi olarak duyuruldu

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Oyun az önce PlayStation etkinliğinde resmi olarak duyuruldu. Hayırlı olsun.
Ayrıca MGS 1, 2 ve 3 (Remake değil) Sonbahar 2023'te alınabilir olacak.

Fragman:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçen Enis Kirazoğlu videosunda söylemişti. Doğru çıktı. Güzel haber.

Sanırım PS5 özel. Keşke PC'ye de gelseymiş.

Neredeyse her oyuna coming to PS 5 yazdılar exclusive değil.

Yabancı bir kaynaktan alıntı:
Insider Gaming sources have revealed that Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake will release for the PlayStation 5, Xbox Series X|S, and Steam.

Rezalet bir etkinlikti bana göre hani aşırı bir beklentim yoktu ama sadece 3-4 tane (bana göre) dikkat çekici oyun vardı. Spider-Man gameplay bile hoşuma gitmedi. Gerçekten garipti.

Ben hala çok iyi bir şey beklemiyorum şahsen kojimanın olmadığı mgs remake olsa dahi artık nasıl yaparlar hiç bilemiyorum. Konami'den bahsediyoruz bu adamlar gidip de metal Gear survive gibi aptalca bir oyun yapmış bir firma umarım 3 Remake'i de berbat etmezler.

İyiki 4 ü oynamışım zamanında 4 PC ye gelene kadar ya da remake olana kadar yaşlanip ölecek insanlar. Oyun ps 3 te kapana kısıldı lol. Daha birinci oyun ve ikinci oyuna remake yapacakta Konami(Eğer yaparsa) ohooo ölme eşeğim ölme. İlk iki oyun zaten zamanında PC ye portlanmışti çok yeni bir olay değil o da. Klasik MGS 3 ü portlamalari ilginç bir seçim ama o da zaten PS2 oyunu PS2, PS3 kadar karışık bir mimariye sahip değil

Bu arada arkadaşlar haberlere göre MGS 3 Remake 2024'de herhangi bir zamanda çıkacakmış.

Valla ne diyim Grafikler beklentimin altında bide kojima olmayınca mağlum

Evin içinde çığlık attım ya. Öyle böyle bi güzel haber değil bu. Senenin en güzel haberi olabilir. Ben daha çok Snake Eater'a sevinirken arkadaş Sons of Liberty'e sevindi. İkimiz için bu oyunların yeri bizde apayrı. Her şeyiyle klasikleşmiş oyunlar. Ana menüsündeki müziğinden tut oyun içerisindeki alanla etkileşime kadar. Projenin başında Kojima olmaması biraz kötü, ama yapacak bir şey yok. Umarım Legacy Collection PC'ye gelir, gelmezse PS Exclusive olursa sadece 3'ün çıkmasına da razıyım. PS5 alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…