Metal Gear Solid V önceki oyunlar oynanmadan oynanır mı?

Eğer seriyi sevmek istiyorsan sondan başla. Çünkü başından başlayıp bütün seriden soğuyan çok insan var. Oyun hakkında pek fikrim yok hiç oynamadım.
 
Bence önceki oyunları da oyna. Fakat mgs 5'i tek başınada oynayabilirsin. Kendi başına bile güzel bir oyun.


Şu video sana yardımcı olabilir birazcık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hikayeyi seviyorsan metal Gear Solid 5 ground Zeroes'dan başla Phantom Pain'e başla daha önceki oyunlardanda başlayabilirsin ama grafikleri benim hoşuma gitmiyor oyun motoru çöp şahsi fikrim.
 
Açık dünya taktiksel görev oyunu olarak tek başına 5. oyun oynanır. Ancak Metal Gear Solid Lore ve hikayesini anlayamazsın. 5. oyun zaten hikaye anlamında en zayıf oyun olması bunu daha da zorlaştırır.

Kısaca neyi niye yaptığını anlamadan oynayıp bitirirsin. Arada garip şeyler görüp anlam veremezsin.
 
ben bilmediğim için sondan başladım az çok kafanda bir şeyler oluşuyor ne olduğunu ufaktan anlıyorsun. Ama yine de oyun muazzam. Oynayıp önceki oyunların hikayesine bakabilirsin
 
Metal Gear Solid V önceki oyunlar oynanmadan oynanır mı?

Mgs3 mgs peace walkerdan sonra oynayabilirsin evet öncekilerden girmen gerekiyor ama MG1 MG2 sonrasında mgs 1 2 3 4 peace walker ve 5 diye gidersen bu ne diyebilirdin 3 hikayenin başı göndermeler var ama zevkin içine etmez mgs5 8 bit 2 tane metal Gear oyun var msx e çıkan 87 de flaan onun öncesini anlatıyor bu yüzden sadece mgs3 ve peace walker yeterli senin sonu için metal Gear Solid 1 2 4 oynasan yeter portable ops Canon değil 8 bit metal Gear oyunu ise hikayesini okusan yeder 2022 de 8 bit oyun oynama tabii ben oynayacağım tüm mg serisini oynadım demek için survive hariç onu kimse seriden saymıyor.

Ben bilmediğim için sondan başladım az çok kafanda bir şeyler oluşuyor ne olduğunu ufaktan anlıyorsun. Ama yine de oyun muazzam. Oynayıp önceki oyunların hikayesine bakabilirsin.

Mgs3 ve peace walkerdan sonra ground zeros ve Phantom Pain diye oynarsan çok daha faydalı oluyor bu 3 oyun 20 30 yıllık bir süreç içerisinde aynı zamanlarda geçiyor mesela mgs5'in ilk oyunu gorund zeros da paz ve chincko yu kurtarıyorsun bunlarda mgs peace walkerdan karakterler.

Eğer seriyi sevmek istiyorsan sondan başla. Çünkü başından başlayıp bütün seriden soğuyan çok insan var. Oyun hakkında pek fikrim yok hiç oynamadım.

Mgs serisi baştan başlanmaz gidişatı karşışık çıkıç sırası olarak mg 1 2 mgs 1 2 3 mgs port ops mgs 4 mgs peace walker sonrasında ground zeros ve phontom pain diye çıktı 5 ama hikaye gidişat ışöyle mgs3 mgs peace walker (portable ops Canon değil) mgs5'in 2 oyunu mg 1 mg 2 8 bit oyunları mgs 1 2 4 ekstra içerik olarak da mgr mgs2'nin ana karakteri üzerinden gidiyor hikayesi ekstranın kronolojik sırayla oynnanmazsa ciddi sorunalr çıkarır çıkıç sırasında göre oynanmaz ben mgs3'ten peace walkera geçtim 4. oyunla 0 bağlantı var ondan önceki çıkan.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı