TLP
Megapat
- Makaleler
- 8
Gecenin bi' vakti o çığlık ne öyle telefonu camdan aşağı atacaktım korkudan
İsteklerin ve zevkini tam anlayamasam da (anlamadım demiyorum). Her metal dinleyicisine hitap edeceğini düşündüğüm ilgini çekebilecek Haggard, Almora, COB, Iron Maiden, Arch Enemy, Megadeth, Blind Guardian, Manowar, Battle Beast, Bon Jovi gibi grupları tavsiye ederim.
Direkt playlist atabilirim, kolaylık olur.
Kısacası, sözlerine emek verilmiş ve opsiyonel olarak brutal vokalleri severim. Demon Hunter'ın vokal tarzı hoşuma gider örneğin, Not Ready to Die örnek şarkı olur.
Müzikal olarak solo barındırsa güzel olur, olmazsa riffleri güzel ve ritmik olursa süper olur.
Öneriler için teşekkürler.
Pek fazla dinledigim türler degiller. Senfonik bir tik daha fazla dinliyorum sadece belirttiklerinden. Apocalyptica önerebilirim salt senfonik olarak.Onun harici başka Endüstriyel, Power ve Senfonik, Death bildiğin var mı hocam? Playlistim zaten 540 küsür şarkı falan, 1000'e kadar yolu olur bu şekilde.
Blind Guardian da folk metal bir grup istediğin tarzı yansıtmıyor olsa da bakmanı öneririm.
Bahsettiğin gruba göre aklıma gelen en yakın grup Pantera bilmiyorsan tam aradığın grup olabilir![]()