Arkadaşlar ben halihazırda metal müzik dinleyen birisiyim ama artık yeni bir şeyler keşfetmek istiyorum.
8 yıldır aynı şeyi dinlemekten bıktım, aşağıda yazdıklarım dinlediklerim zaten onlar dışında öneriniz var mı?
Dinlediklerim:
Megadeth.
Slayer.
Anthrax.
Metallica.
Black Sabbath.
Sabaton.
Arkadaşlar ben halihazırda metal müzik dinleyen birisiyim ama artık yeni bir şeyler keşfetmek istiyorum.
8 yıldır aynı şeyi dinlemekten bıktım, aşağıda yazdıklarım dinlediklerim zaten onlar dışında öneriniz var mı?
Dinlediklerim:
Megadeth.
Slayer.
Anthrax.
Metallica.
Black Sabbath.
Sabaton.
Gurme gibi seçtim buyurun hocam. (Evet bazıları çok popüler ama kıyıda köşede kalmış efsaneler de var içinde, önerim sıralamayı sanatçı olarak sıralayıp öyle incelemeniz.) Afiyet.
Dinlediklerim:
Megadeth.
Slayer.
Anthrax.
Metallica.
Black Sabbath.
Sabaton.
biraz tarz değişikliği yapmak istersen senfonik metal tarzında Nightwish, Epica, Therion ya da daha farklı olarak Green Day, Korn, Linkin Park, Rammstein, Rage Against The Machine olabilir.