Metal müzik grubu önerisi

ezCAT

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben halihazırda metal müzik dinleyen birisiyim ama artık yeni bir şeyler keşfetmek istiyorum.
8 yıldır aynı şeyi dinlemekten bıktım, aşağıda yazdıklarım dinlediklerim zaten onlar dışında öneriniz var mı?

Dinlediklerim:

Megadeth.
Slayer.
Anthrax.
Metallica.
Black Sabbath.
Sabaton.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iron Maiden
Pantera
Pentagram

Metal dışında türler de dinlemelisiniz.

Hocam metal dışında Frank Sinatra falan da dinlerim ama nadir olarak yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gurme gibi seçtim buyurun hocam. (Evet bazıları çok popüler ama kıyıda köşede kalmış efsaneler de var içinde, önerim sıralamayı sanatçı olarak sıralayıp öyle incelemeniz.) Afiyet.

Çok teşekkürler hocam şimdi bakıyorum.

Exodus, Testament, Disturbed, System of a down, KoRn, Pantera, Opeth, Motörhead, Judas Priest, Yngwie Malmsteen, Avenged Sevenfold, In Flames, Arch Enemy, Anathema, Ozzy Osbourne, Sepultra, Sodom. Aklıma gelenler bunlar.. Hepsi pırlanta gibi gruplar.

Hocam Judas priest və pantera
çok iyiymiş çok teşekkürler.

biraz tarz değişikliği yapmak istersen senfonik metal tarzında Nightwish, Epica, Therion ya da daha farklı olarak Green Day, Korn, Linkin Park, Rammstein, Rage Against The Machine olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…