Metal Şarkı Önerisi

Iron Maiden, Slayer, Queensryche, Judas Priest, (Almanca varsa) Rammstein, (insanlar biraz yavaş bulurlar fakat benim en sevdiğim gruplardandır) Black Sabbath (Dio ve Ozzy'nin sololarını dahil ediyorum, bence Ozzy alır karşılaştırmayı), Pantera, Children of Bodom, Slipknot, Korn, Abbath, (biraz hafiftir bence) Black Label Society, Deep Purple (metal sayılmayacaktır fakat birçok türe atalık yapmıştır, kesinlikle dinlenmeli), Heaven & Hell (grup değil tam olarak biliyorum fakat çıkardıkları birkaç albüm var ve şarkıları dinlenmeye değer), Rainbow (yine tam metal sayılmayabilir fakat Dio'nun doğuşudur. Müslüm Gürses, Affet şarkısını bu gruba ait olan Temple of the king şarkısından araklamıştır), metalden çıkıyoruz fakat kesinlikle Nirvana'yı (Grunge'ın onlarla başladığını söylersem yalan söylemem, grubun efsane şarkılarının ve ilk sahne performanslarının bulunduğu With the Lights Out albümünü severim ve halen daha dinlerim) ve Guns N' Roses'ı (sadece Slash'a ait sololar bile olur) dinlemeni şiddetle tavsiye ederim.
Black Sabbath normal mi? Yani Sabaton gibi sorun çıkarmayacak bir şey mi? Çünkü bir ara ismi çıkmıştı.
 
Zaten metallica tarafında Master of puppets, Black album ve load dışında iyi albüm yok (load albümünü yine de sevmiyorum).
Bir süre sonra kesmeyebilir seni @Ahmetli Cübbe Hoca.

Biraz zaman alacak pardon bir yığın EBA ödevim var akşama kadar ekleyemeyebilirim :).

And justice for all, kill 'em all, ride the lightning?

@Ahmetli Cübbe Hoca.

Hocam size rammstein öneririm Richard'ın riffleri Flake'in klavyesi Till'in vokali ile efsane endstüriyel metal grubu. Dinlerken dikkatli ol şarkıların manasına bak ve asla ama asla Almanca bilen biri varken dinleme özellikle lachzeit, bück dich, weisses fleisch, mann gegen mann, pussy ve sex parçaları geri kalan çoğunu gönül rahatlığı ile dinleyebilirsiniz ama yine de bir çevirisine bakın derim. Gördüğüm en iyi rifflere sahip gruptur. Özellikle radio, du hast (klasik), sonne, mutter, ohne dich, rammstein, los (favorim), wolt ihr das bett in flammenn sehen, links 2 3 4, ich tudir weh, waidmann heil...

2.olarak mötley crüe öneririm belki Black veya death metalcilere biraz garip gelebilir glam olduğundan dolayı. Mick Mars'ın sert ve keyifli riffleri, tomm Lee'nin baterisi Vince'ın mükemmel vokali ile efsane olan grup. Gördüğüm en iyi baterist ( bateriden çok anlamam ama) Tommy'dir. Favori parçalarım ; Shout at the Devil , Live Wire , Home Sweet Home , too Young to Fall in Love, Piece of Your Action, Use It or Lose It, Helter Skelter , Girls Girls Girls , Wild Side , Dr.feelgood , Kickstart My Heart ,Looks That Kills, Take Me to the Top , Without you , The Dirt, Knock 'em Dead Kid ....
Iron Maiden, Slayer, Queensryche, Judas Priest, (Almanca varsa) Rammstein, (insanlar biraz yavaş bulurlar fakat benim en sevdiğim gruplardandır) Black Sabbath (diyor ve Ozzy'nin sololarını dahil ediyorum, bence Ozzy alır karşılaştırmayı), Pantera, Children of Bodom, Slipknot, Korn, Abbath, (biraz hafiftir bence) Black Label Society, Deep Purple (metal sayılmayacaktır fakat birçok türe atalık yapmıştır, kesinlikle dinlenmeli), Heaven & Hell (grup değil tam olarak biliyorum fakat çıkardıkları birkaç albüm var ve şarkıları dinlenmeye değer), Rainbow (yine tam metal sayılmayabilir fakat Diyor'nun doğuşudur. Müslüm Gürses, Affet şarkısını bu gruba ait olan Temple of the king şarkısından araklamıştır), metalden çıkıyoruz fakat kesinlikle Nirvana'yı (Grunge'ın onlarla başladığını söylersem yalan söylemem, grubun efsane şarkılarının ve ilk sahne performanslarının bulunduğu With the Lights Out albümünü severim ve halen daha dinlerim) ve Guns N' Roses'ı (sadece Slash'a ait sololar bile olur) dinlemeni şiddetle tavsiye ederim.

Ronnie Ozzy'ye tek atar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı