Mete Kalkavan Tüm Trabzonspor Camiasından Özür Dilemeli!

Her maçta hakem mi diyorum :).ben Trabzonspor'un hakemlere para verdiğini söylemedim, ben bu sezon hakemlerin Trabzonspor lehine karar verdiğini söyledim. Ben her sezon Trabzonspor'un lehine karar veriliyor demedim ki. Mesela 2019/2020 sezonunda Trabzonspor şampiyonluğu hakem hataları yüzünden kaçırdı. Ama bu sezonda lider olmasındaki bir etkenin hakemler sayesinde olduğunu es geçemezsiniz. İyi oyna iyi oyna diyorsunuzda daha maçın 23. dakikasında haksız bir kırmızı kart görülmüş, Trabzon'da oynanılan bir maçta nasıl iyi oynanılabilir? Koca 77 dakika 10 kişi olarak geçti. Kaldı ki o kırmızı kart gelmeden ilk 23 dakika gayet güzel oynadık. 77 dakika 10 kişi kalınca da maçtaki galibiyeti belki de şampiyonluk yarışı için en önemli maçlardan birini kaybettik. O maçı kazansaydık belki şu anda şampiyonluğun önemli adaylarından biri olacaktık. Göztepe maçında Hamsik'e verilmeyen kırmızı kart, Antep maçında verilmeyen kırmızı kart ve yine skor 2-0 iken Antep'e verilmeyen penaltı,Malatyaspor maçında son dakikada verilmeyen penaltı, yani bu hakem hataları es geçemezsiniz. Tabii ki buradaki tek etken hakem demiyorum. Takım kendini toparlaymadı falan ama bu Trabzonspor'a karşı hakemlerin liderlikte katkısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Trabzonspor bu sene hakemler sayesinde lider değil kardeşim ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz. Trabzonspor son 4 yıldır en iyi yönetilen kulüptür. Gerek bonservissiz alıp kar ettiği oyuncularla. Bonservisli aldığı oyuncuları az bedel çok taksitle almıştır. Kaldı ki bu senenin transferlerini daha yaz gelmeden bitirdi Trabzonspor. Orada örnekler veriyorsun da sanki Trabzonspor'un lehine olduğu kadar da aleyhine verilmeyenler var. VE ŞUNU UNUTMAYIN BU LİGTE TERTEMİZ YÖNETİLEN BİR MAÇ ASLA OLMAZ.
 
Trabzonspor bu sene hakemler sayesinde lider değil kardeşim ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz. Trabzonspor son 4 yıldır en iyi yönetilen kulüptür. Gerek bonservissiz alıp kar ettiği oyuncularla. Bonservisli aldığı oyuncuları az bedel çok taksitle almıştır. Kaldı ki bu senenin transferlerini daha yaz gelmeden bitirdi Trabzonspor. Orada örnekler veriyorsun da sanki Trabzonspor'un lehine olduğu kadar da aleyhine verilmeyenler var. Ve şunu unutmayın bu ligte tertemiz yönetilen bir maç asla olmaz.

Her şeyi hakeme bağlamadım. Ek olarak lehine verilen 5 ise aleyhine verilen 1'di bu sezon. Ama Trabzonspor bu sene şansı, transferler, kadro bunlarda lider olmasında büyük etkenler. Ama konuya baktığında sanki her maç aleyhinize karar veriliyormuş gibi Mete Kalkavan Trabzonspor camiasından özür dilemeli diye bir konu açılmış. Bende bu konuda söylemek istediklerimi söyledim. Yani geçen sene 40 yılın başında Fenerbahçe'ye 1 hakem hatası olunca yeri duman edip, kendi takımınıza 1 hata değil hatalar olunca gülüp 1 maç hakemler yüzünden kaybedince böyle konu açılmaz. Yani anlayacağın Mete Kalkavan Trabzonspor'dan eğer özür dilemeliyse her hakem hatası yapıldığında özür dilensin o zaman. Yani bu konunun açılmasında bir mana bulamıyorum o kadar lehinize hakem hatası olup 1 tane aleyhinize hakem hatası olunca bu konu açılmamalıydı. Onun dışında Trabzonspor kadrosu güzel bu sene iyi teknik direktörü var. Bu yönden dolayıda tebrik ederim. Eğer 2019/2020 sezonu gibi hakem hataları Trabzonspor aleyhine olsaydı bu konu açılınca kimse birşey demezdi. Ama hakem hataları olup gülüp geçilip, hemen fırsat bulunan ilk hakem hatasında böyle bir konu açılması doğru değil.
 
Her şeyi hakeme bağlamadım. Ek olarak lehine verilen 5 ise aleyhine verilen 1'di bu sezon. Ama Trabzonspor bu sene şansı, transferler, kadro bunlarda lider olmasında büyük etkenler. Ama konuya baktığında sanki her maç aleyhinize karar veriliyormuş gibi Mete Kalkavan Trabzonspor camiasından özür dilemeli diye bir konu açılmış. Bende bu konuda söylemek istediklerimi söyledim. Yani geçen sene 40 yılın başında Fenerbahçe'ye 1 hakem hatası olunca yeri duman edip, kendi takımınıza 1 hata değil hatalar olunca gülüp 1 maç hakemler yüzünden kaybedince böyle konu açılmaz. Yani anlayacağın Mete Kalkavan Trabzonspor'dan eğer özür dilemeliyse her hakem hatası yapıldığında özür dilensin o zaman. Yani bu konunun açılmasında bir mana bulamıyorum o kadar lehinize hakem hatası olup 1 tane aleyhinize hakem hatası olunca bu konu açılmamalıydı. Onun dışında Trabzonspor kadrosu güzel bu sene iyi teknik direktörü var. Bu yönden dolayıda tebrik ederim. Eğer 2019/2020 sezonu gibi hakem hataları Trabzonspor aleyhine olsaydı bu konu açılınca kimse bir şey demezdi. Ama hakem hataları olup gülüp geçilip, hemen fırsat bulunan ilk hakem hatasında böyle bir konu açılması doğru değil.
Hocam ülkemizdeki futbol bu şekilde ilerliyor maalesef. Zamanında bize olanları herkes gördüğü halde kimseden ses çıkmıyordu. Ali Koç Trabzon maçından sonra megafonla millete bağırıyordu buradan anlayın işte Türk futbolunu.
Canım yanmayınca ses yok yandıktan sonra ee hani bu kadar takım nerede filan.
Şu gülücük atan arkadaşımıza da söyleyin neye gülüyorsa yazsın beraber gülelim :)
 
Aaa size yapılınca feryad edersin kaç haftadır Beşiktaş ile Galatasaray'ın hakkı yeniliyordu. Niye sesin çıkmıyordu?

Başka takımın oyuncusu yapınca kart gösterilir; sizin oyuncunuz yapınca hiçbir şey olmaz. Ağlamayı bırak.
 
Aaa size yapılınca feryad edersin kaç haftadır Beşiktaş ile Galatasaray'ın hakkı yeniliyordu. Niye sesin çıkmıyordu?

Başka takımın oyuncusu yapınca kart gösterilir; sizin oyuncunuz yapınca hiçbir şey olmaz. Ağlamayı bırak.
Dostum beceriksiz bir kadrolardan oluşan Beşiktaş ve Galatasaray takımlarının yenilmesi normal,hakeme gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı