Metin 2 eski hesaba girme

Kratocius

Megapat
Daha fazla  
Bundan 1 sene kadar önce oyuna tekrar başlamış ve 30 Level'a kadar oynamıştım sonra yine ara vermek zorunda kaldım. Bugün tekrar başlayım dedim ve oyun içi login kalkmış onun yerine Gameforge istemcisi var. Benim 30 level hesabıma ne oldu bilmiyorum nasıl ulaşacağımı da bilmiyorum önceden Metin 2'ye internetten giriş yapılıyordu ama şimdi o da olmuyor serverlar birleşti diyorlar yani benim hesabım silindi mi yoksa duruyor mu?

Yıllar önce gelen uyarı e postasında Alesta'da zamanından kalan, eski hesapların silineceğini bu nedenle hesaba giriş yapmamız gerektiğini belirtmişlerdi. Girenler hesaplarının silinmesini engellediler.
Fakat bizler gibi bir şey olmaz, sonra hallederiz, Support'a mesaj atariz bakarlar tarzı düşüncelere sahip kişilerin soğuk su içtiği bir süreç oldu. Hiçbir şekilde geri almak mümkün değil... Zaten yukarlarda arkadaşlar yazmış. PvP moda olduğu için asıl Gameforge'nin kendi sunucularında adam yok. Önceden düpe yapan bir arkadaşım pala basıp vermişti. Sonra ilahı adalet hesabımızı istemeden soydurduk. Acısıyla tatlısıyla güzeldi metin2.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı