Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 672 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar elimde uzun bir metin var fakat içindeki zaman kısmını silmek istiyorum. Sadece sağ taraftaki sayılar bana lazım. Nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 8,4 KB · Görüntüleme: 76 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2021
Arkadaşlar elimde uzun bir metin var fakat içindeki zaman kısmını silmek istiyorum. Sadece sağ taraftaki sayılar bana lazım. Nasıl yapabilirim?
N none123 Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 771 Çözümler 13 2 Mayıs 2021 #2 Oakenshield dedi: Arkadaşlar elimde uzun bir metin var fakat içindeki zaman kısmını silmek istiyorum. Sadece sağ taraftaki sayılar bana lazım. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Extract Text from subtitle, remove timestamps deneyebilir misiniz?
Oakenshield dedi: Arkadaşlar elimde uzun bir metin var fakat içindeki zaman kısmını silmek istiyorum. Sadece sağ taraftaki sayılar bana lazım. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Extract Text from subtitle, remove timestamps deneyebilir misiniz?
Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 672 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #3 none123 dedi: Extract Text from subtitle, remove timestamps deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... işe yaramadı maalesef
none123 dedi: Extract Text from subtitle, remove timestamps deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... işe yaramadı maalesef