Metin2 Steam'den kaldırılıyor!

Osman Nuri23

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2021
Mesajlar
3.544
Makaleler
2
Çözümler
28
Yılların oyunu Metin2 Steam'e veda ediyor.

Detaylar:
 
Yılların oyunu Metin2 Steam'e veda ediyor.

Detaylar:
E zaten hiç kimse oynamıyordu ki :D? Bir ara girdim resmen bomboş. Kendini yapayanlız hissediyorsun. Mesela rina mt2'ye giriyorum, her yer dopdolu ve çok güzel bir ortamı var. Ana sunucu felaket sıkıcıydı.
 
Üzüldüm. Benim için yeri çok ayrı bir yeri olan oyun. Umarım Gameforge yerine düzgün bir şirket gelir de oyun bir nebze düzelir.
Hocam ana sunucu asla oynanmaz bence. PvP oynanabilir ama TR oynanmaz. Para yatırmadan Full+Full gelişmek için 30-35 yıl gece gündüz kasılmak gerekir.

P2W olduğu doğru fakat abarttığın kadar değil hocam. Full+Full'den kastınız ne bilmiyorum ama ortalama seviyeye gelmek için 4 5 ay oynansa yeterli.
 
Üzüldüm. Benim için yeri çok ayrı bir yeri olan oyun. Umarım gameforge yerine düzgün bir şirket gelir de oyun bir nebze düzelir.

Bence öyle bir şey almaz. Oyun resmen bitmiş ve hiçbir şirket oyunu satın almak istemez. Ana sunucu bitmiştir. Öldü o bir Fatiha okuyun adına. İlla oynamak isteyenler gidip PvP oynasın, TR'ye ömrünü harcamasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi istemcisindeki mi yoksa Steam'deki halinin daha berbat olduğuna karar veremediğim ama hala oynamaya devam ettiğim oyun. Gameforge'nin ellerinde bitti oyun.
 

Geri
Yukarı