Metin2'den bıktım

Metin2 TR uğraşılcak iş değildir.PVP serverler her bakımdan daha iyidir ve oyuncuyu bıktırmaz.İstisnalar var tabiki.Ama en iyisi bu lanet oyunu oynamamak. :)

Bıktım cidden ya. Ulan şans en yüksek hadi basalım diyorum son parayla, patlıyor elimde. Bir sene daha bırakayım da görelim.

Benden sana tavsiye eğer zamanın çoksa +7 siyah çelik cennet küpe kolye bilezikleri topla kulede bas dandanaka piyasası nasıl bilmiyorum ama böyle yaparak zamanında çok para kasmıştım.

Metin2 GB var ise (İngiltere server) oyun nispeten daha iyi olabilir adam sayısı azdır hileci de öyle dilde varsa yabancı arkadaş edinirsin mis.

O zaman sana güzel haberim var.25 Eylül'de server yeniden açılıyor.30.000 TL lonca savaşı ödülü koydular.

Geçen gün TV'de Metin 2 reklamı görene kadar, oyunun yok olduğunu düşünüyordum. +9 Dolunay olan hesabım ban yedikten sonra yüzüne bakmadım. Şimdiyse bilmiyorum bile. Metin 2'ye değil de Knight Online'a az para ve vakit yedirmedik. Ders çalışacağım yerde sabah akşam hesap kasardım. Peeeh.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı