Metin2'den nasıl para kazanılır?

DarkJett

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi Metin2 sen nasıl para kazanıldığını öğrenmek istiyorum ve bana öğretecek birini arıyorum. Sabah 8 akşam 8 çalışıyorum, bazen mesaiye kalıyorum ve mesaiden para almıyorum. Çünkü ustam para vermiyor, bu ay maaşta sorunlar oldu ve babam umreye gidecek. Babamdan para istemek istemiyorum. Metin2'den para kazanan bir arkadaşım vardı ama kavga ettik ve konuşmayı kestik. Şimdi ise bana bunu öğretecek biri lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ya hesap kasıp satacaksın ya da won satacaksın. Ama ancak hile ve çok fazla Client açarak yapalirsin. Mesela 10 tane 30 seviye cor hesabın olsun, günde 250 tane cor demek bu yani simya ile kısa sürelerde won kasabilirsin. Ama Metin2'de hile kullanırsan kesin ban yiyorsun. Log'lardan filan. Bunun dışında sadece belki hilesiz ama epli bir şekilde PvP serverlarda kazanabilirsin.

Yani ya hesap kasıp satacaksın ya da won satacaksın. Ama ancak hile ve çok fazla Client açarak yapalirsin. Mesela 10 tane 30 seviye cor hesabın olsun, günde 250 tane cor demek bu yani simya ile kısa sürelerde won kasabilirsin. Ama Metin2'de hile kullanırsan kesin ban yiyorsun. Log'lardan filan. Bunun dışında sadece belki hilesiz ama epli bir şekilde PvP serverlarda kazanabilirsin.
Hocam bilmeyen biri sermayeyle girerse kazanabilir mi?

Yardım eder misin?

Çok bilgi sahibi olduğum konular değil ama para Knight Online'da var diye biliyorum. Fakat para yatırmanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı