Metobolizması hızlı çalışan biri nasıl kilo alabilir?

muhammetsc

Decapat
50 kilonun epey altındayım daha önce diyetisyenle görüşüyordum (Online olarak) ama pek işe yaradığı söylenemez. Bıraktıktan sonra da biraz kilo kaybım oldu.

Etrafıma bakıyorum herkes kolayca kilo alıp verebiliyor ama ben ne yaparsam yapayım bir türlü olmuyor. Geçtiğimiz yazın bir kısmında tıkabasa yediğimde oldu o zaman biraz faydası dokunmuştu ama her saat başı camış gibi yemek yemekte istemiyorum ne yapabilirim?

Yüksek kalorili şeyler tüket. günde 1 kalori harcıyorsan 2 kalori alırsan aradaki1 kalori sana kilo olarak geri döner. Akıllı saat kullanıyorsan günlük aktivite durumunu analiz edip sana harcadığın kaloriyi söylüyordur. Ona göre bir hesap yapabilirsin.

Metabolizmanın hızlı çalışması diye bir şey yoktur aslında, varsa bile kilo almaya engel değildir. Kendinize göre çok fazla yediğinizi düşünebilirsiniz fakat öyle değil maalesef. Kalori takibine başlayıp besinlerinizi davar gibi yemeniz gerekiyor. Eğer 50 kilonun altındaysanız yani zor durumdaysanız ne bulduysanız yiyeceksiniz fastfood gibi.

Hocam saglikli degil ama asiri hizli kilo almak istiyorsaniz hep abur cubur yiyin. Sekerli gidalar sadece gobegi degil; Kol, baldir ve surat dahil her yere kilo olarak geri doner. Kalorileri de fazlaca yuksek oldugundan hizli kilo aldiriyor adama.

NOT: Bu bir saglik tavsiyesi degildir, kisisel deneyimdir, gidip uzman doktora kilo almak konusunda danismanizi oneririm.

Hocam saglikli degil ama asiri hizli kilo almak istiyorsaniz hep abur cubur yiyin. Sekerli gidalar sadece gobegi degil; Kol, baldir ve surat dahil her yere kilo olarak geri doner.

NOT: Bu bir saglik tavsiyesi degildir, kisisel deneyimdir, gidip uzman doktora kilo almak konusunda danismanizi oneririm.
Ya abi adam 40 kilo yerdeki taşı bile yemesi lazım bırak diyetisyeni şimdi

Her saat basi yemek yemek insulin direncini arttirir. Seker hastasi olursunuz. Az az ama sekerli ve yuksek kalorili seyler yerseniz cok kisa zamanda kilo alirsiniz.

Hocam saglikli degil ama aşırı hizli kilo almak istiyorsaniz hep abur cubur yiyin. Sekerli gidalar sadece gobegi degil; kol, baldir ve surat dahil her yere kilo olarak geri doner. Kalorileri de fazlaca yuksek oldugundan hizli kilo aldiriyor adama.

Not: Bu bir saglik tavsiyesi degildir, kisisel deneyimdir, gidip uzman doktora kilo almak konusunda danismanizi oneririm.

Ya abi adam 40 kilo yerdeki taşı bile yemesi lazım bırak diyetisyeni şimdi.

Kilo almanında sağlıklısı ve sağlıksızı vardır. Eğer sadece abur cubur ile beslenirse kilo alır fakat organları da yağlanır iyi çalışmaz. Onun yerine et, süt ve süt ürünleri gibi besinlerle beslenirse sağlıklı kilo alımını olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı