Metre boyu doğru ölçer mi?

Yasashiju

Decapat
Daha fazla  
Metre ile boyumu ölçüyorum 1.75 çıkıyor sonra buzdolabını ölçüyorum 1.77 çıkıyor ama buzdolabının uzunluğu internette 1.85 diyor. Metre yanlış mı ölçüyor? Bilen birisi yardım ederse sevinirim.

Buzdolabının birebir doğru modeline internetten baktığınıza emin misiniz? Birbirininin aynısı olup da farklı model olan buzdolapları var. 8 santimlik hata payı çok fazla. Cetvel vs. varsa onun boyunu da metreyle ölçmeyi deneyin. Metreyle alakalı bir problem var mı yok mu daha net anlayabiliriz.

Buzdolabının birebir doğru modeline internetten baktığınıza emin misiniz? Birbirininin aynısı olup da farklı model olan buzdolapları var. 8 santimlik hata payı çok fazla. Cetvel vs. varsa onun boyunu da metreyle ölçmeyi deneyin. Metreyle alakalı bir problem var mı yok mu daha net anlayabiliriz.

LG GR-H802HLHJ e enerji sınıfı 592l no frost üstten donduruculu buzdolabı metalik buzdolabının modeli hocam cetvel falan yok maalesef​

LG GR-H802HLHJ e enerji sınıfı 592l no frost üstten donduruculu buzdolabı metalik buzdolabının modeli hocam cetvel falan yok maalesef​

Dediğim gibi 8 santimlik hata payı çok yüksek. Eğer gerçekten doğru bir şekilde ölçtüğünüze eminseniz ölçüm aletinizde sıkıntı var demektir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı