Metro 2033 fanları

Hem metro hem de gas mask fanıyım. Bayılıyorum gaz maskelerine Tabii keşke bilgisayar Exodus'u kaldırsaydı da onu da oynasaydım...10 yıl sonra falan oynarım diye hiçbir spoiler yemedim yemek de istemiyorum.

Exodus harika. Ben dün bitirdim oyunu. Hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim spoiler olmasın diye. Ama şunu söyleyeyim 2033 ve LL çok sevmeme rağmen Exodus ikisini de unutmama ve ikisine karşı ilgimin azalmasına sebep oldu kesinlikle bana göre en iyi Metro oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ne mutlu sana şuan ben ekmek camın arkasındaki tavuklara bakan Kemal Sunal gibi kaldım (Ekmek=LL 2033)

Dosya Ekleri

• hqdefault.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Valla ne mutlu sana şuan ben elinde patates olan kemal sunal gibi kaldım (patates=LL 2033)
Kesinlikle en kısa sürede oynamalısın. Bu arada Exodus'ta maalesef gaz maskesiyle o kadar çok işimiz yok
Ama yine kullandığımız yerler var ve gaz maskesiyle daha çok şeyler yapabiliyoruz. Maskeyi tamir etme ve nefes alınamyacak hale gelince bantlama özelliği getirmişler.

İyi hoş diyorsun vallahi neyse ben cama ekmek banayım.Özellik güzelmiş bu arada

Dosya Ekleri

• hqdefault.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 44
Metro'nun kitaplarını almayı düşünüyorum, başta bi' kitaplarını okuyayım, sonra oyunu oynarız o sorun değil.

(Sistem de kaldırmıyor aslında, yeni sistem toplayana kadar kitaplarını okumaya karar verdim.)

Ben de kitapları okumadım. Oyunları oynadım .

Son düzenleyen: Moderatör:
2033 ve 2034 çevirisini ben çok beğenmedim. İngilizceniz varsa ingilizce okuyun derim yoksa da panama dışında bir yayınevi bakın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…