Metro 2033 Redux açılmama sorunu

AKE47

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. Oyunu Epic Games'ten aldım. Oyunu başlatınca "launch unsuccessfull" hatası verip güvenli modda çalıştırıp çalıştırmayacağını soruyor. Evet ya da hayır deyin hiç fark etmez, oyunun ya giriş videosu geliyor ya da gelmiyor ancak kesin olan tek bir şey var ana menüyü daha görebilmiş değilim. Çalışmayı durduruyor ve kapanıyor. Oyunu 2. kez kurdum. Oyun için bahsedilen legal. Ogv dosyasını sil çözümünü de uyguladım. Hiçbir şey değişmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana bi program eksikmiş gibi geldi.
Gereken sistem özelliklerini karşılıyorsunuz demi ?

Oyun için gerek olabilecek programları güncelleyin. (DirectX vs)

Diğer forumlarda NVIDIA PhysX System Software yüklenmesinin çözeceği yazıyor.
Ayrıca yönetici olarak başlatmayı denediniz mi

Windows 7'yi kullanıyorum. Ve daha güncelleme gelmemekte. Driver Booster ile güncelleme yaptım. Buradan ekran kartımı güncelledim. Oyun dosyalarını doğruladım. Sistem özelliklerini karşılıyorum. DirectX 11 kullanıyorum. Oyun içinde min. 10 öneriliyor. Onu karşılıyorum. NVIDIA PhysX System Software indirdim ve kurdum. Bütün bunların sonrasında maalesef hiçbir şey değişmedi. Yönetici olarak çalıştırınca giriş sahnesine ek olarak yine baştaki hikaye kısmı geliyor ki normal açınca burası gelmiyor. Ancak hikaye bitince ya da skip yaptığımda çalışmayı durduruyor. Beni üzen nokta 2014 yapımı ve orijinal bir oyunun beni bu kadar uğraştırması. Yine de uğraştığınız için teşekkür ederim.

Son olarak alttaki konulardaki çözümleri deneyebilirsin eğer denemediysen. Bir de Nvidia GeForce Experience ile oyunu optimize etmeyi deneyebilirsin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı