Sürprizbozan Metro 2033 Redux seçilen son iyi midir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Herkese selam. Az önce Metro 2033 Redux'u bitirdim ancak oyunda iyi ve kötü son varmış. Ben D6'yı patlattım. Bu son iyi mi oluyor kötü mü oluyor bilmiyorum ancak birisi açıklayabilir mi? İyi sonda ne değişiyor? Last Light kötü sonu ele almış. Patlattığımız yerdeki bir tane yaratık hayatta kalmıştı galiba ele alınan sonda.

Herkese selam. Az önce Metro 2033 Redux'u bitirdim ancak oyunda iyi ve kötü son varmış. Ben D6'yı patlattım. Bu son iyi mi oluyor kötü mü oluyor bilmiyorum ancak birisi açıklayabilir mi? İyi sonda ne değişiyor? Last Light kötü sonu ele almış. Patlattığımız yerdeki bir tane yaratık hayatta kalmıştı galiba ele alınan sonda.
Eğer patlattıysanız karaderililer yok oluyor ve bu kötü son. İyi sonda cihazı vurup düşürüyorsunuz ve karaderililer yaşamaya devam ediyor değişen pek bir şey yok oyuna göre 2. oyunda size göre gene değişecek.

Eğer patlattıysanız karaderililer yok oluyor ve bu kötü son. İyi sonda cihazı vurup düşürüyorsunuz ve karaderililer yaşamaya devam ediyor değişen pek bir şey yok oyuna göre 2. oyunda size göre gene değişecek.

2. oyunda iyi sonu tutturmak için bayağı bir şeyi doğru yapman gerekiyor bu arada oynanış esnasında da, yani tek bir son olaydan iyi sona ulaşamıyorsun.

"İyi" - "kötü" mevzusuna çok takılmayın, başarım derdiniz yoksa özellikle. 2033'ün uyarlandığı kitabın tek bi' sonu var, o da oyuna yansıtıldığı gibi Dark One'ları yok ettiğimiz (bi' nevi "default") son.

Dediğiniz gibi devam oyunu Last Light da o sonu baz alıyor zaten, "canon" yani seri evreninde geçerli direkt.

Son düzenleme:
2. oyunda iyi sonu tutturmak için bayağı bir şeyi doğru yapman gerekiyor bu arada oynanış esnasında da, yani tek bir son olaydan iyi sona ulaşamıyorsun.
Oyunda az düşman vurup gitar çalmaktan falan bahsetmişler internette. Ben de pek anlamadım açıkçası ama zaten siyah derili canavarları öldürdüğümüz son canon olduğu için iyi oldu benim için de. Hepinize teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı