MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #1 Link varsa atabilir misiniz? İyi sosyaller.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.505 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 31 Temmuz 2021 #2 Sanırım yok ama bir konuyu incelerken bir arkadaş bunu atmış. Buna bakabilirsiniz: Metro Exodus Enhanced Editon %100 Türkçe Yama | Anonymous Çeviri Metro Exodus, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Yama, oyunun Enhanced Edition'la da çalışmaktadır. Ücretsiz erişebilirsiniz. www.anonymousceviri.com
Sanırım yok ama bir konuyu incelerken bir arkadaş bunu atmış. Buna bakabilirsiniz: Metro Exodus Enhanced Editon %100 Türkçe Yama | Anonymous Çeviri Metro Exodus, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Yama, oyunun Enhanced Edition'la da çalışmaktadır. Ücretsiz erişebilirsiniz. www.anonymousceviri.com
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #3 Pek bekleme ben normaline daldım oyunu yarıladım.