Metro Exodus Enhanced Edition yama bulamamak

Salih yenici

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler.
Metro Exodus Enhanced Edition Türkçe yama bulmak isityorum fakat sadice anonymous sitesinde var gözüküyor ve uygulamalarını indirmem gerekmiş. İndirmek istemiyorum üstelik biriside bu siteden indirdiği yamada virüs kontrolü yapınca trojan virüs bulmuş. Güvenli bir link var mı direkt İndirebileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anonymous Çeviri harici yok. Uygulama ve yama da temiz, çıkan sonuçlar false positive. Tabii indirip indirmemek size kalmış.

Virüslü olduğunu nerede söylüyorlar paylaşabilir misiniz?

Anonymous Çeviri harici yok. Uygulama ve yama da temiz, çıkan sonuçlar false positive. Tabii indirip indirmemek size kalmış.

Duruma göre bakacağım.

Virüs cıkmasıyla ilgili bilgiyi bir forumda gördüm galiba buradaydı.

Ben uygulamayı taradım VirusTotal'den bende de trojan var dedi.

Bircok yerde yazan konuşmaları okudum emin olmak icin başka yöntemleri de denedim. VirusTotal'da virüs var dedi Windows defanser de temiz dedi planet Free VPN sitesinde olan taramada gridinsoft ve maxsecure virüs var dedi son olarak
Hybrıd analysıs ı denedim onda da kötü niyetli dedi.

Vcredist_x64.exe dosyası beyaz listede ve işlemi hala sürüyor işlem bitince resmini tekrar atarım.

Dosya Ekleri

• IMG_20231231_122024.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20231231_122037.jpg
    141,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20231231_125354.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20231231_125954.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…