Y YondaimeHokage23 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 157 Çözümler 1 2 Kasım 2021 #1 Bu ikisi arasındaki fark ne?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 2 Kasım 2021 #2 Enhanced Edition oyunun Ray Tracing için düzenlenmiş hali, sadece RTX kartlarda açılıyor. Diğeri normal her kartta çalışan oyun.
Enhanced Edition oyunun Ray Tracing için düzenlenmiş hali, sadece RTX kartlarda açılıyor. Diğeri normal her kartta çalışan oyun.
Y YondaimeHokage23 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 157 Çözümler 1 2 Kasım 2021 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Enhanced Edition oyunun Ray Tracing için düzenlenmiş hali, sadece RTX kartlarda açılıyor. Diğeri normal her kartta çalışan oyun. Genişletmek için tıkla... Tamam ben normal olanı indireceğim ozaman.
Metin Eren Türkmen dedi: Enhanced Edition oyunun Ray Tracing için düzenlenmiş hali, sadece RTX kartlarda açılıyor. Diğeri normal her kartta çalışan oyun. Genişletmek için tıkla... Tamam ben normal olanı indireceğim ozaman.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.955 Makaleler 4 Çözümler 57 2 Kasım 2021 #4 RTX kartlar için cilalayıp piyasaya sürdüler ama aralarında pek bir fark yok bana göre. RTX kartınız olmadan Enhanced Edition oynayamazsınız zaten. Bir şey kaybetmezsiniz normal versiyonu oynarsanız.
RTX kartlar için cilalayıp piyasaya sürdüler ama aralarında pek bir fark yok bana göre. RTX kartınız olmadan Enhanced Edition oynayamazsınız zaten. Bir şey kaybetmezsiniz normal versiyonu oynarsanız.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 2 Kasım 2021 #5 YondaimeHokage23 dedi: Tamam ben normal olanı indireceğim o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet.