Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 Merhaba, Metro Exodus'a daha yeni başladım. Ayarlar Full'de RTX bile açık ama görüntü çamur gibi. Büyütünce net belli oluyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2022
Merhaba, Metro Exodus'a daha yeni başladım. Ayarlar Full'de RTX bile açık ama görüntü çamur gibi. Büyütünce net belli oluyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 16 Ekim 2022 #2 DLSS açık olabilir. Kapatıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 borisyeisar dedi: DLSS açık olabilir. Kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... DLSS yok. Ekran kartım RX6600. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: DLSS açık olabilir. Kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... DLSS yok. Ekran kartım RX6600.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 16 Ekim 2022 #4 Ar0x dedi: DLSS yok. Ekran kartım RX6600. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğün monitörle eşit olduğuna emin olun. Ayrıca Shading Rate diye bir ayar varsa onunla biraz oynamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Ar0x dedi: DLSS yok. Ekran kartım RX6600. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğün monitörle eşit olduğuna emin olun. Ayrıca Shading Rate diye bir ayar varsa onunla biraz oynamayı deneyin.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 16 Ekim 2022 #5 Ben pek bir sıkıntı göremedim. Kenarlardaki kısımları diyorsanız onlar maskenize gelen soğukluğu ve buharı temsil ediyor. Artı 0 Eksi
Ben pek bir sıkıntı göremedim. Kenarlardaki kısımları diyorsanız onlar maskenize gelen soğukluğu ve buharı temsil ediyor.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 16 Ekim 2022 #6 Moon64 dedi: Ben pek bir sıkıntı göremedim. Kenarlardaki kısımları diyorsanız onlar maskenize gelen soğukluğu ve buharı temsil ediyor. Genişletmek için tıkla... Aslında borularda biraz sıkıntı var. Ama ilk bölüm kaynaklı da olabilir. Örneğin 2. bölümde grafikler şaheserdi. Artı 0 Eksi
Moon64 dedi: Ben pek bir sıkıntı göremedim. Kenarlardaki kısımları diyorsanız onlar maskenize gelen soğukluğu ve buharı temsil ediyor. Genişletmek için tıkla... Aslında borularda biraz sıkıntı var. Ama ilk bölüm kaynaklı da olabilir. Örneğin 2. bölümde grafikler şaheserdi.
KS KS Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #7 Moon64 dedi: Ben pek bir sıkıntı göremedim. Kenarlardaki kısımları diyorsanız onlar maskenize gelen soğukluğu ve buharı temsil ediyor. Genişletmek için tıkla... Büyütünce net bir şekilde belli oluyor. Artı 0 Eksi
Moon64 dedi: Ben pek bir sıkıntı göremedim. Kenarlardaki kısımları diyorsanız onlar maskenize gelen soğukluğu ve buharı temsil ediyor. Genişletmek için tıkla... Büyütünce net bir şekilde belli oluyor.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 16 Ekim 2022 #8 Ar0x dedi: Büyütünce net bir şekilde belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Radeon Software ayarlarınız ne şekilde? Artı 0 Eksi
Ar0x dedi: Büyütünce net bir şekilde belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Radeon Software ayarlarınız ne şekilde?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #9 Ar0x dedi: DLSS yok. Ekran kartım RX6600. Genişletmek için tıkla... O kart ile ne diye RTX açıyorsunuz ki? Artı 0 Eksi
Ar0x dedi: DLSS yok. Ekran kartım RX6600. Genişletmek için tıkla... O kart ile ne diye RTX açıyorsunuz ki?
KS KS Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #10 Salsa dedi: O kart ile ne diye RTX açıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam RTX açıkken bile bulanık onu göstermek için. Tüm oyunlarda bu problemi yaşıyorum 6 aydır bir sonuca varamadım. Moon64 dedi: Radeon Software ayarlarınız ne şekilde? Genişletmek için tıkla... Varsayılan. Artı 0 Eksi
Salsa dedi: O kart ile ne diye RTX açıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam RTX açıkken bile bulanık onu göstermek için. Tüm oyunlarda bu problemi yaşıyorum 6 aydır bir sonuca varamadım. Moon64 dedi: Radeon Software ayarlarınız ne şekilde? Genişletmek için tıkla... Varsayılan.