Metro Exodus'da Türkçe Konuşan Tutsaklar var

Makaleler
4
Evet arkadaşlar Türkçe konuştuklarına eminim. Çöl bölümünde görev gereği gittiğimiz yerlerde tutsaklar var. Bildiğiniz Türkçe birkaç kelime ediyorlar. İlk başta bende inanamadım ama gerçekten öyle alt yazılar da dahi Türkçe olarak çıkıyor. Birkaç gün oldu ne dediklerini hatırlamıyorum ancak yardım et, teşekkürler gibisinden bir şeyler söylüyorlardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk iki oyunu oynadım, exodus oyununu oynamayı çok istiyorum ve yakın zamanda satın almayı düşünüyorum. Türkçe konuşma sesleri merak uyandırdı doğrusu. Altyazı Türkçe dediniz, herhangi bir Türkçe yama yapılmamış haliyle mi yazdı?

Dış minnaklar onları esir almış. 😄 video atabilsen mükemmel olurdu.
İlk iki oyunu oynadım, exodus oyununu oynamayı çok istiyorum ve yakın zamanda satın almayı düşünüyorum. Türkçe konuşma sesleri merak uyandırdı doğrusu. Altyazı Türkçe dediniz, herhangi bir Türkçe yama yapılmamış haliyle mi yazdı?
Oyunu bitirince tekrar oynarsam videoya alırım o bölümü.
Herhangi bir dosya değişikliği yok kendi orjinal hali. Tutsaklar uzun süredir orada olduğundan bazen bozuk bazen dügün bir Türkçe ile konuşuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı