Metro Exodus'u iade edip Days Gone alınır mı?

Bence 2side farklı türler. Ayrica metro alma ben yakında beleş olacak diye düşünüyorum. Bir yerlerde dağıtılacaktır. Ben ikisini de oynadım 2side aman aman sarmadı. Days Gone bir tık daha iyi o da uzun süredir zombi temalı bir oyun oynamadığım için. Sen eğer ki iade etme firsatin varsa Days Gone'u al ilk 2 saatte(Steam'e göre konuşuyorum) ne olduğu belli oluyor ona göre iade edip metro alırsın.
 
Hikayeli oyunları genelde bir kere oynaıp bırakıyorum ama Days Gone daha uzun sürüyormuş ve galiba 3-4 son varmış. İlk iki metro serisini oynayıp bitirdim daha sonra hiç tekrar başlama isteği gelmedi. Witcher 3 harici çoğu hikayeli oyunu bir kere oynarım. :D sizce ne yapayım?

Days Gone 2 kere bitirdim zombi temasına bayıldığım için hikaye ana görevleri diyalogları ve animasyonları ( vuruş hissi vb) zayıf ama atmosfer vb çok iyi bende sırf o yüzden oynadım fakat oyunda bir 10 saatden sonra sizi kimse öldüremez ve açık dünya da loot yapmanıza gerek kalmaz çünkü her şey öldürdüğünüz adamlardan düşecek ama atmosfer vb okeysen alınabilir.
 
Ben Stalker'i falan oynadım da sen Days Gone'a iyi hikayeli diyorsan 1998 yılından tekrar başla oyun oynamaya.

Dostum sana ne adamın neyi sevip sevemeyeceğinede karışma bir zahmet. İsteyen metro oynar isteyen Days Gone. Zevk meselesi herkes fikrini sunuyor hangi yılda yaşıyorsun :D?
 
Vallahi metro serisi oyle defalarca oynanacak oyun değil bana göre ama hikayesi cok guzel ozellikle son oyun olan exodus (tum seriyi oynaman gerek hepsi birbirinin devami). Metro serisininde farklı sonlari var hem. Days Gone oynamadim ama exodus iade edilecek oyun değil, sonda ağlatmıştı beni. DLC leride oynaman gerek tabiki.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı