tomruk Centipat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer Türkiye 14 Temmuz 2022 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi kullanan var mı? Ayrıca Steam Idle Master hala güvenilir mi?
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 14 Temmuz 2022 #2 tomruk dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi kullanan var mı? Ayrıca Steam Idle Master hala güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet Idle Master güvenilir ve şahsen bir sorun yaşamadım fakat VAC korumalı oyunlarda açık tutmamak en iyisi.
tomruk dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi kullanan var mı? Ayrıca Steam Idle Master hala güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet Idle Master güvenilir ve şahsen bir sorun yaşamadım fakat VAC korumalı oyunlarda açık tutmamak en iyisi.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.981 Makaleler 1 Çözümler 28 14 Temmuz 2022 #3 Sadece bir tema olduğu için güvenlik ihlalı yaratacak bir durumu yok zaten. Yıllar önce kullanırdım. Idle Master uygulaması da güvenilirdir.
Sadece bir tema olduğu için güvenlik ihlalı yaratacak bir durumu yok zaten. Yıllar önce kullanırdım. Idle Master uygulaması da güvenilirdir.