Metro Last Light görüntü bulanıklığı

ArdaSumak

Hectopat
Katılım
30 Eylül 2020
Mesajlar
151
Ayarlar Ultra'da olsa adamın eli tırtıklı ve görüntü bulanık. Ne yapabilirim? V-Sync açık, filtreleme mi ne 16X. Bir bu oyunda böyle.
 

Dosya Ekleri

  • metro_2020_10_30_08_52_29_739.png
    metro_2020_10_30_08_52_29_739.png
    425,7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
MSAA ayarının kapalı olmasından kaynaklanıyor, açarsanız da çok şiddetli FPS düşmesi yaşarsınız. Yapmanız gereken şey, Nexusmod üzerinden Light Last için grafik modu indirmeniz ve ReShade ile uygulamanız gerekiyor. Böylece MSAA ayarını açmadığınız halde, açmış kadar kaliteli bir şekilde gözükecek oyun ve FPS değeri baltalanmayacak.
 
MSAA ayarının kapalı olmasından kaynaklanıyor, açarsanız da çok şiddetli FPS düşmesi yaşarsınız. Yapmanız gereken şey, nexusmod üzerinden light last için grafik modu indirmeniz ve reshade ile uygulamanız gerekiyor. Böylece MSAA ayarını açmadığınız halde, açmış kadar kaliteli bir şekilde gözükecek oyun ve FPS değeri baltalanmayacak.

MSAA'yı açtım ve evet 4 FPS oldu bende oyunu iade ettim oyun dahili ekran kartını değil Intel HD Graphics'i kullanıyor çünkü. Diğer hiçbir oyunda bu sıkıntıyı yaşamadım. Benim nasıl grafik modu indirceğim konusunda yardımcı olur musunuz çünkü reshade falan anlamıyorum ben :(
 

Geri
Yukarı