Aha Yardım Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 50 Çözümler 1 4 Şubat 2021 #1 Metro: Last light intro'dan sonra kapanıyor. Oyunu Epic Games'ten aldım, bedava 4K Game'si falan sildim. İşe yaramadı, doğruladım daha önce 2033'de karşılaşmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Metro: Last light intro'dan sonra kapanıyor. Oyunu Epic Games'ten aldım, bedava 4K Game'si falan sildim. İşe yaramadı, doğruladım daha önce 2033'de karşılaşmıştım.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #2 Oyunu güvenli modda çalıştırın. Metronun 2033 ve last light versiyonları böyle ara sıra vurdurmak gerekiyor. Artı 0 Eksi
Oyunu güvenli modda çalıştırın. Metronun 2033 ve last light versiyonları böyle ara sıra vurdurmak gerekiyor.
KS KS Aha Yardım Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 50 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #3 Güvenli mod da çalıştırdım evet ya da hayır yazısı çıkıyor zaten açarken evet desem de hayır desem de başlangıç Introsun'dan sonra kapanıyor. Artı 0 Eksi
Güvenli mod da çalıştırdım evet ya da hayır yazısı çıkıyor zaten açarken evet desem de hayır desem de başlangıç Introsun'dan sonra kapanıyor.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #4 Aha Yardım dedi: Güvenli mod da çalıştırdım evet ya da hayır yazısı çıkıyor zaten açarken evet desem de hayır desem de başlangıç Introsun'dan sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... 1. Sürücüleriniz güncel mi? 2. Arkaplan uygulamarınız kapalı mı? 3. Pc özelliklerini paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
Aha Yardım dedi: Güvenli mod da çalıştırdım evet ya da hayır yazısı çıkıyor zaten açarken evet desem de hayır desem de başlangıç Introsun'dan sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... 1. Sürücüleriniz güncel mi? 2. Arkaplan uygulamarınız kapalı mı? 3. Pc özelliklerini paylaşır mısınız?