9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2013 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 29 Nisan 2013 #2 Oyun gayet güzel duruyor da, Metro 2033'ü o kadar oynama isteğime rağmen en fazla 1 hafta oynadım. Bunun da aynı olacağından tırsıyorum.
Oyun gayet güzel duruyor da, Metro 2033'ü o kadar oynama isteğime rağmen en fazla 1 hafta oynadım. Bunun da aynı olacağından tırsıyorum.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2013 #3 Raşit Gönenç dedi: Oyun gayet güzel duruyor da, Metro 2033'ü o kadar oynama isteğime rağmen en fazla 1 hafta oynadım. Bunun da aynı olacağından tırsıyorum. Genişletmek için tıkla... Sen yine iyi dayanmışsın, ben 1 günü bile çıkaramamıştım.
Raşit Gönenç dedi: Oyun gayet güzel duruyor da, Metro 2033'ü o kadar oynama isteğime rağmen en fazla 1 hafta oynadım. Bunun da aynı olacağından tırsıyorum. Genişletmek için tıkla... Sen yine iyi dayanmışsın, ben 1 günü bile çıkaramamıştım.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 29 Nisan 2013 #4 arkham dedi: Sen yine iyi dayanmışsın, ben 1 günü bile çıkaramamıştım. Genişletmek için tıkla... Yok oyun güzel. Beğendim ancak, çıktıktan sonra tekrar oyuna girme isteği biraz zor geliyor.
arkham dedi: Sen yine iyi dayanmışsın, ben 1 günü bile çıkaramamıştım. Genişletmek için tıkla... Yok oyun güzel. Beğendim ancak, çıktıktan sonra tekrar oyuna girme isteği biraz zor geliyor.