Merhaba. Bilen bilir metro Redux 2033 oyununda araba savaşı bölümü var. Silahlı araba ile düşmanlar kaçıyoruz ve önümüze bir panzer çıkıyor. Normalde bu panzer sizi vurmayıp yakınınıza bir ateş ediyor. Diğer bütün yayıncı ve YouTuber'larda böyle ancak ben oynarken o panzere ölüyorum. Ne yapmam lazım oyun çok iyi gidiyordu sizden bir cevap gelene kadar oyuna ara vereceğim şu videonun 7:49 zamanına gelirseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
Tankın namlu kısmıına ateş etmeyi denedin mi? Oyun bugu olabilir büyük ihtimal bende o bölümü oynadım fakat bir kere ölmüştüm ondan sonra geçmiştim o bölümü.
Tankın namlu kısmıına ateş etmeyi denedin mi? Oyun bugu olabilir büyük ihtimal bende o bölümü oynadım fakat bir kere ölmüştüm ondan sonra geçmiştim o bölümü.
Aynısını ben de yaşamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam Checkpoint'i düşük canla alınca sonraki aşamayı tamamlamak imkansıza yakın oluyordu, büyük ihtimalle can yenilenmiyor. Ben de 2-3 saniyede ölüyordum.
Tavsiyem bölüme yeniden başlaman ve önceki aşamayı biraz daha iyi yapman, ben bu şekilde geçmiştim.
Aynısını ben de yaşamıştım. yanlış hatırlamıyorsam Checkpoint'i düşük canla alınca sonraki aşamayı tamamlamak imkansıza yakın oluyordu, büyük ihtimalle can yenilenmiyor. Ben de 2-3 saniyede ölüyordum.
Tavsiyem bölüme yeniden başlaman ve önceki aşamayı biraz daha iyi yapman, ben bu şekilde geçmiştim.
Aynısını ben de yaşamıştım. yanlış hatırlamıyorsam Checkpoint'i düşük canla alınca sonraki aşamayı tamamlamak imkansıza yakın oluyordu, büyük ihtimalle can yenilenmiyor. Ben de 2-3 saniyede ölüyordum.