Arkadaşlar seri fazla korkunç mu? Korku oyunlarını hiç sevmiyorum ama bu seriyi de oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
Ben bir tek Exodusu oynadım bence çok çok korkunç değildi ama gerilim çok fazlaydı.Seslerde ürpertici biraz.Arkadaşlar seri fazla korkunç mu? Korku oyunlarını hiç sevmiyorum ama bu seriyi de oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
Yakında oyun değil fiyatı korkunç olacak.Arkadaşlar seri fazla korkunç mu? Korku oyunlarını hiç sevmiyorum ama bu seriyi de oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
Cephane yönetimi gerçekten önemli 33 redux oyununda ak 47 alma görevinde daha görevin yarısına gelemeden cephanem bitmişti birde o yaratıklar otomatik tüfekle neredeyse hasar almıyordu illa pompalı tüfek istiyorlar.Korkunç değil de, gerilimli desek daha doğru olur. Oyun boyunca cephane yönetimi yapman ve zorlayıcı yaratıklarla mücadele etmen gerektiği için büyük oranda gerileceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.