Metro serisi çok korkunç mu?

Wrist21x

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar seri fazla korkunç mu? Korku oyunlarını hiç sevmiyorum ama bu seriyi de oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?

Arkadaşlar seri fazla korkunç mu? Korku oyunlarını hiç sevmiyorum ama bu seriyi de oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
Ben bir tek Exodusu oynadım bence çok çok korkunç değildi ama gerilim çok fazlaydı.Seslerde ürpertici biraz.

Korkunç değil de, gerilimli desek daha doğru olur. Oyun boyunca cephane yönetimi yapman ve zorlayıcı yaratıklarla mücadele etmen gerektiği için büyük oranda gerileceksin.

Tüm seriyi 2 kere bitirdim özellikle son oyun çok iyi ve kesinlikle indirimdeyken alınması gereken bir oyun. Oyunda Jump Scar'e öğeleri var (Tünellerde ilerlerken veya terkedilmiş bölgelerde birden önünüze canavar atlaması gibi) ve bazı yerleri tünellerde özellikle oyun atmosferi gereği bayağı bir geriliyorsunuz. Ancak oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Bende korku oyunlarını oynamayı sevmem ama Metro'nun yeri başka. :)

İlk 2 oyunda biraz gerilebilirsiniz çünkü tünellerde ve yalnız geçtiği için gerici olabiliyor. Jumpscare elbette var ancak çok yok. 3. oyun çoğunlukla(bazen yeraltına iniliyor tabii) yeryüzünde geçtiği için çok fazla gerilim yok. Günün sonunda zaten silahınız olduğu ve kendinizi savunabildiğiniz için fazla korkunç bir oyun değil. Sadece bir yere yerleşip gelen düşmanları bile öldürerek geçebilirsiniz. Zaten oyunun belli bir yerinden sonra artık canavarlardan çok insanlarla mücadele ediyorsunuz o yüzden oynayabilirsiniz.

Korkunç değil de, gerilimli desek daha doğru olur. Oyun boyunca cephane yönetimi yapman ve zorlayıcı yaratıklarla mücadele etmen gerektiği için büyük oranda gerileceksin.
Cephane yönetimi gerçekten önemli 33 redux oyununda ak 47 alma görevinde daha görevin yarısına gelemeden cephanem bitmişti birde o yaratıklar otomatik tüfekle neredeyse hasar almıyordu illa pompalı tüfek istiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı