TheRev Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GTX 1660 TI Intel Core i7 8600k 16 GB Ram Gigabyte Z390 UD Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Şu anda Steam kütüphanemde Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux var, Metro Exodus almayı düşünüyorum. Sizce bu oyun serisi oynamaya değer mi?
Şu anda Steam kütüphanemde Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux var, Metro Exodus almayı düşünüyorum. Sizce bu oyun serisi oynamaya değer mi?
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 426 Çözümler 5 25 Şubat 2025 #2 Hem de nasıl değer 2 defa baştan bitirdim zorluk ayarı değiştirerek emin ol pişman olmazsın
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.041 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 25 Şubat 2025 #3 TheRev dedi: Şu anda Steam kütüphanemde Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux var, Metro Exodus almayı düşünüyorum. Sizce bu oyun serisi oynamaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer mi değil de asıl oynamadıysan çok büyük şeyler kaçırıyorsun.
TheRev dedi: Şu anda Steam kütüphanemde Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux var, Metro Exodus almayı düşünüyorum. Sizce bu oyun serisi oynamaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer mi değil de asıl oynamadıysan çok büyük şeyler kaçırıyorsun.
Sterling_RED Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 Kitap okumayı seven biriyseniz kitapları okuduktan sonra oynarsanız çok keyif alacağınıza eminim.
Emrys54 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #5 TheRev dedi: Şu anda Steam kütüphanemde Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux var, Metro Exodus almayı düşünüyorum. Sizce bu oyun serisi oynamaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Bence metro serisi en iyi serilerden biridir. Exodusu açabilecek bir pc yok şuan elimde ama ilk iki oyunu iki kere bitirdim. Kitaplarını da okudum. Kesinlikle tavsiye ederim. Exodus hakkında bişey diyemem ama oynamadım çünkü.
TheRev dedi: Şu anda Steam kütüphanemde Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux var, Metro Exodus almayı düşünüyorum. Sizce bu oyun serisi oynamaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Bence metro serisi en iyi serilerden biridir. Exodusu açabilecek bir pc yok şuan elimde ama ilk iki oyunu iki kere bitirdim. Kitaplarını da okudum. Kesinlikle tavsiye ederim. Exodus hakkında bişey diyemem ama oynamadım çünkü.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.127 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #6 Kesinlikle değer.
Cyclorne Megapat Katılım 20 Eylül 2016 Mesajlar 513 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i7-7700 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Ekran Kartı: Asus GTX 1060 DUAL-GTX1060-O6G 192 Bit GDDR5 6 GB Ram: Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3000MHz DDR4 Anakart: ASUS B150 PRO GAMING AURA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133Mhz PSU: COOLER MASTER GX-2 80PLUS 750W KASA: BITFENIX LIG-300-KKGXP-2F LIGHT Powersız Siyah Tempered Glass Mid Tower ATX Kasa SATA SSD: WD GREEN 2.5 SATA 480 GB KULE TİPİ SOĞUTUCU: Dark Freezer X123 Fixed Rgb Fanl Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #7 3. oyunu beğenmemiştim ben ama ilk 2 oyun gerçekten güzeldi.
Sterling_RED Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #8 Cyclorne dedi: 3. oyunu beğenmemiştim ben ama ilk 2 oyun gerçekten güzeldi. Genişletmek için tıkla... Neden beğenmediniz? Çok güzeldir o da.
Cyclorne dedi: 3. oyunu beğenmemiştim ben ama ilk 2 oyun gerçekten güzeldi. Genişletmek için tıkla... Neden beğenmediniz? Çok güzeldir o da.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 26 Şubat 2025 #9 TheRev dedi: Şu anda Steam kütüphanemde Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux var, Metro Exodus almayı düşünüyorum. Sizce bu oyun serisi oynamaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer tabi ki. Enfes bir seridir. Bana göre de Stalker 2'nin olması gereken halidir Metro Exodus.
TheRev dedi: Şu anda Steam kütüphanemde Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux var, Metro Exodus almayı düşünüyorum. Sizce bu oyun serisi oynamaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer tabi ki. Enfes bir seridir. Bana göre de Stalker 2'nin olması gereken halidir Metro Exodus.
rainman23 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.856 Çözümler 2 26 Şubat 2025 #10 Sterling_RED dedi: Kitap okumayı seven biriyseniz kitapları okuduktan sonra oynarsanız çok keyif alacağınıza eminim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Deneyim çok daha iyi oluyor ve neyin ne olduğunu, arka planını daha iyi anlıyorsunuz.
Sterling_RED dedi: Kitap okumayı seven biriyseniz kitapları okuduktan sonra oynarsanız çok keyif alacağınıza eminim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Deneyim çok daha iyi oluyor ve neyin ne olduğunu, arka planını daha iyi anlıyorsunuz.