Metro Serisi Oyun Sıralaması Nasıldır?

Katılım
15 Mart 2020
Mesajlar
452
Steam üzerinden Metro oyununu satın alacağım ancak serinin oyunlarının sıralamasını bilmiyorum.
Metro Franchise Bundle diye bir paketin içinde şunlar var:
Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux, Metro Exodus Season Pass, Metro Exodus.
Şu ana kadar çıkmış tüm oyunlar bunlar mı?
Bilen arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim. Parayı yanlış oyuna ve sıralamaya vermeyeyim.

Bir de şunu sormak istiyorum. Son çıkan oyun galiba Metro Exoudus. Bunun orjinalinin yanında DLC'leri de varmış ama Steam'de satın alma olayı çok karışıyor DLC'ler de işin içine girince. Bir sürü Metro paketi var. Anlamadım gitti.

Franchise Bundle paketinin içinde Metro Exodus var; ama bir de gold edition diye bi paket var. Onun içinde de Metro Exodus var ve DLC'ler var galiba:

Metro Exodus, Metro Exodus - Sam's Story, Metro Exodus - The Two Colonels

Ben şimdi Franchise Bundle paketini satın alsam DLC'leri alamamış mı olacağım? Ne yapmam lazım tüm seriyi DLC'leri ile birlikte almak istiyorum.
 
Son düzenleme:
Reduxlar Remastered gibi bir şey. Onları ayrı olarak düşünme. Kitap olarak 2033, 2034 ve 2035; oyun olarak 2033, Last Light ve Exodus var.
DLC'ler ek içerik. Alacaksan hangi oyunda varsa ona göre alırsın. Zaten seri gittikçe kitaptan ayrıldığı için pek bir anlamı kalmıyor bence.
 
Redux'lar Remastered gibi bir şey. Onları ayrı olarak düşünme. Kitap olarak 2033, 2034 ve 2035; oyun olarak 2033, Last Light ve Exodus var.
DLC'ler ek içerik. Alacaksan hangi oyunda varsa ona göre alırsın. Zaten seri gittikçe kitaptan ayrıldığı için pek bir anlamı kalmıyor bence.
Peki metro exodus'a o kadar para vermeye değer mi sizce? İnternette exodus'u baya gömmüşler berbat diye. Para vermeyin pişman olursunuz diyenler çok. Değer mi o kadar para vermeye sizce ya? İnce eleyip pişman olmayacağım bir karar almak istiyorum. Malum ülkemizde oyunlar çok pahalı.
 
İnternette biraz araştırdım. Para vermeyin berbat olmuş diyenler yüzünden şu anda kararsız kaldım. Pişman olur muyum acaba?
Berbat olmuş diyenlerin oyun görüşünü bilemem, bence çok iyiydi. Satın aldığıma hiç pişman olmadım.
 
Peki Metro Exodus'a o kadar para vermeye değer mi sizce?
İlk çıktığında denemiştim. Optimizasyonu leşti. En büyük etken bu olsa da oynanış olarak da sevmemiştim. Xbox Game Pass ile oynamanızı tavsiye ederim. Game Pass'ten kaldırılmış. Steam'de indirimde şu an. Düzgün sistem varsa alınabilir bence.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı