Metro serisine Exodus ile başlanırsa hikayeyi anlamada sorun yaşanır mı?

kuzey.786

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Metro Exodus aldım da, ondan önceki oyunların hikayesi bilmiyorum. Hikayeyi anlamakta sorun yaşar mıyım?

Merhaba ben Metro Exodus aldım da, ondan önceki oyunların hikayesi bilmiyorum. Hikayeyi anlamakta sorun yaşar mıyım?

Epic'te 3.10TL alabilirsin ben tamamen bitirmedim sadece 1 bitirdim ama baştan başlasan iyi olur.

Diğer iki yunda güzeldir fiyatları çok pahalı değil oynamanızı öneririm.

İfadeler: GKD
Evet, oyunda daha önceki oyunlarda geçenlerden çok bahsediliyor. Yan karakterlerin lore'u en az MC'nin lore'u kadar etkileyici ve önemli.

İfadeler: GKD
Seriye 3. oyundan başlamak bir filme ortadan başlamak gibi olur. Metro oyun serisi hikayesinin güzelliği ile zihnimde yer edinmiş bir seridir. Geçen yıllarda ilk oyundan son oyuna kadar bir serüvene çıkmıştım ve inanılmaz keyif almıştım. Eğer 3. oyundan başlarsan hikayeyi anlamakta sorun yaşamak bir yana, hiçbir şey anlamazsın. "Bu kim, şu kim, biz nerdeyiz, ne yapıyoruz, amacımız ne, karakterlerin olayı ne, senaryo ne?" tarzında sorular sorarak oyunu oynarsın ve koskoca bir seriyi mahvetmiş olursun. Örnek olarak The Lord of the Rings film serisinin sadece 3. filmini izlediği düşün mesela.

Evet, oyunda daha önceki oyunlarda geçenlerden çok bahsediliyor. Yan karakterlerin lore'u en az MC'nin lore'u kadar etkileyici ve önemli.
P.S: Exodusu 2 kere bitirdim ve hala hikayenin tam olarak anlamam için 1. ve 2. oyunu tekrar bitirmem gerek gibi hissediyorum

Ama 5 dakikalık PSN'ın özet videosunu izledim yeterli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…