Metroda yer dilenciliği

Sözde müslüman diye başörtülüydü birde.
Bunun dini, ırkı veya görüşü yok her durumda iyiler ve kötüler var, ne müslüman diye iyilik bekleyin ne de değil diye kötülük. Bazı insanlar iyidir bazıları da kötüdür bunun dini, parası vs olmuyor hocam maalesef.

Başka tarafa bakmakta benim için bir vicdan azabı, belki kadın fiziksel kusurluydu ama ben göremedim diye delirdim kafa içerisinde.

Başka tarafa bakmakta benim için bir vicdan azabı, belki kadın fiziksel kusurluydu ama ben göremedim diye delirdim kafa içerisinde.
Düşündünüz ama inanın eğer o şekilde olsa zaten bunun farkına varırdınız, toplum içerisinde yaşıyoruz hata yapmış bile olsanız (ki yapmadınız) bu kadar kendi üzerinize gelmeyin derim.

Her gün M7 ve M2'ye biniyorum. Daha rastlamadım böylesine. M1'i de saat geç olmadığı sürece kullanmıyorum. 27 Ekim'e kadar M7'yi 22'de kapatıyorlar. M1 çekilmiyor.
M1'de oturacak yer bulmak son duraklar hariç neredeyse imkansız olduğu için bu tipler M1'de çok oluyor. Özellikle Yenikapı'da direk doluyor metro. İlk durak olmasına rağmen.

M1'de oturacak yer bulmak son duraklar hariç neredeyse imkansız olduğu için bu tipler M1'de çok oluyor. Özellikle Yenikapı'da direk doluyor metro. İlk durak olmasına rağmen.
M1'de en arka vagon en boş olan oluyor Yenikapı yönünde. Kirazlı ya da Havalimanı yönünde ekstra boş olana rastlamadım. Ama bindiğim zaman son duraklardan bindiğimden dolayı yer sıkıntım olmuyor. Yolculuğun kendisi de aşırı konforsuz. Keşke yenileseler o hattı.

Kendi sesimi duyamıyorum metronun içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…