Çözüldü Mevcut internet sağlayıcısından çıkmadan başka firmaya abone olunabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kgmen51

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, mevcut internet sağlayıcı şirket bir aile dostumuzun ve şu an birtakım altyapı sıkıntıları yaşıyorlar fakat dönemsel bir problem, birkaç haftaya geçecek ve ben tarifemden memnunum. Yine de bu birkaç haftalık sürecin bir bir buçuk aya uzama riski oldugundan dolayı evde internetsiz kaldım, mobil verim de çalıştığım sektöre yetemeyecek gibi, bu şirketle anlaşmayı bozmayıp yerine taahhütsüz, maksimum iki ay süreyle kullanabileceğim bir internet servisi var mı, VINN veya tak kullan modem (?) gibi? Bu soruna çözüm mobil internet ek paketlerinden başka cevap gelmiyor aklıma ve içinden çıkamadım, farklı bir önerisi olan var mıdır acaba?

Çözüm
Kablosuz değil de normal seçenekler bakımından altyapıları farklı olan ISS seçerseniz elbette ki hiç bir sıkıntı olmaz.
Tabiki sizin durumunuzda taahhüt sıkıntısı olmayan bir seçenek belirlemeniz veya taahhütlü tarifeyi taahhütsüz pahalı fiyattan kullanmanız gerekiyor.

Mobil çözüm için mevcut hattınıza ek paket almak yerine bir seçenek olarak faturasız hat tercihlerine bakabilirsiniz.
Kablosuz değil de normal seçenekler bakımından altyapıları farklı olan ISS seçerseniz elbette ki hiç bir sıkıntı olmaz.
Tabiki sizin durumunuzda taahhüt sıkıntısı olmayan bir seçenek belirlemeniz veya taahhütlü tarifeyi taahhütsüz pahalı fiyattan kullanmanız gerekiyor.

Mobil çözüm için mevcut hattınıza ek paket almak yerine bir seçenek olarak faturasız hat tercihlerine bakabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı