Mevcut kredinin üzerine kredi çekilir mi?

KRYPTON1X

Kilopat
Katılım
30 Ocak 2016
Mesajlar
1.326
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Yazın kredi çekeceğim. Mevcutta 50 bin kredi ödemem var ve ağustos veya eylül gibi tekrar çekeceğim. O zaman mevcut kredim 36 bin TL'ye düşüyor, onun üzerine tekrar 50 bin TL veya üstü kredi çekebilir miyim 36 ay vade veya 24 ay vadeye?
 
971 Kredi puanı bana düşük geldi. Findesk üzerinden durumuna bir daha bakabilirsin. Şu an ihtiyaç kredilerinde vade 50 bin altına 36 üsütünde ise 24 ay. Sahip olduğum Kredi puanı 1700lerdeydi ve bana tek seferde 105 bin çekebileceğimi söylediler. En iyisi bankanızdaki bireysel müşteri temsilcileri ile görüşün. Krei/Kredi Kartı/ Taksitli ek hesap ödemlerinizi kesinlikle aksatmamaya çalışın. Gecikmiş ödemeler kredi puanını aşağıya çekiyor.

Genç arkadaşlarada tavsiyem. Düşük meblağlı bir kredi kartı sahibi olup oonun üzerinden alışverişlerini yapmaları ve ödemlerini aksatmamaları, bu sayede kredi puanı oluşmaya başlar. İleride de gerçek manada bir kredi başvurusu yaptıklarında kredi kulandırılma şanslarını artırmış olurlar.
 
@Griot gününde ödüyorum hocam aksama yok merak ettiğim bir konu var size 105 bine kaç ay vade yapıyorlar.

50 Bin üstü olduğu için 24 ayla sınırlandırılmıştı. İhtiyaç hissetmediğim çekmedim. Son iki haftadır da yaşadıklarımızı görünce keşke çekseydim diyorum, daha aylık vadesi dolmadan bir al-sat işlemi ile krediyi kapatıp köşeme çekilirdim. 😒
 

Yeni konular

Geri
Yukarı