Mevcut piyasada laptop vs masaüstü

patrikk

Decapat
Katılım
25 Temmuz 2021
Mesajlar
254
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Pano Montörlüğü - Otomasyon
Merhabalar, başlıktan anlaşıldığı üzere artık giriş seviyesi 1650 Ti GPU'ya sahip laptop ve masaüstü arasında 1.5k oynuyor eski piyasaya göre evet masaüstü bilgisayarlarda parçalar daha ucuzdu ve laptoplar uçuk bir fiyattaydı. Size göre şu an laptop mu almak mantıklı yoksa masaüstü mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopa yeni ekran takamayacaksın fakat o fiyattaki masaüstüler de işlemciyi ve PSU'yu güçlendirmeden üst seviye ekran kartlarına izin vermez.
 
Laptopun yoksa tabi ki laptop. Günümüzdeki 11. nesil intel laptoplar yanına birde RTX GPU varsa her oyunu oynatır. Masaüstü al diyen adamlar oturduğu koltuğa kök salan tipler. :D
Ha birde Türkiye şartlarında PC yükseltmek çok zor bu ekran kartı fiyatları ile.
 
Laptopun yoksa tabii ki laptop. Günümüzdeki 11. nesil Intel laptoplar yanına bir de RTX GPU varsa her oyunu oynatır. Masaüstü al diyen adamlar oturduğu koltuğa kök salan tipler. :D
ha bir de Türkiye şartlarında PC yükseltmek çok zor bu ekran kartı fiyatları ile.

Masaüstünün rahatlığını ve masaüstü toplama tutkusunu anlamayan birisiyle konuşuyorum şu an. Ne desem az.
 
Daha önce hiç laptop kullanmadım açıkçası şuan da 19 inch monitör kullanıyorum 15.6 inche geçince alışamamaktan korkuyorum. Zaten daha önce hiç bilgisayarımı upgrade etmedim ekran kartı, ram vs. daha çok uzun yıllar kullanıp yeniliyorum. Laptop'u da açıkçası merak ediyorum gaming laptoplar masaüstü gibi akıcılık sağlar mı orası da kafa karıştırıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı