Mevsimsel alerji ve astım kronik hastalık sayılır mı?

markosben

Hectopat
Makaleler
2
Her sene sonbahar mevsiminden ilkbahara kadar astımım oluyor. Kronik olarak geçiyor mu bu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim. Liseye gidiyorum 20 gün devamsızlığım oldu öksürükten dolayı sürekli her gün gidemiyorum. Bugünde milli eğitim bakanı kronik rahatsızlığı olanları devamsızlıktan muaf tutacağız dedi. En azından devamsızlık derdim kalmaz.

Hocam ben de 1 hafta gidemedim şuan devamsızlığım 14, yarısı ondan kaynaklanıyor. Sizin için iyi bir karar olduğunu düşünüyorum, sınıf mevcudumuz fazla olsaydı ben de online giderdim.

Hocam ben de 1 hafta gidemedim şuan devamsızlığım 14, yarısı ondan kaynaklanıyor. Sizin için iyi bir karar olduğunu düşünüyorum, sınıf mevcudumuz fazla olsaydı ben de online giderdim.
Maalesef sınıfımda 28 kişi var ve ikili oturuyoruz sıralarda. Biraz sorun oluyor.

Merhaba konu hakkında acil bilgiye ihtiyacım var hocam. Benim de polen kaynaklı alerjik rinitim var kronik hastalıklar raporu alabiliyor muyum? Siz alabildiniz mi acaba?
Ben alamadım maalesef. Heyet raporu gerektiriyor onu da almak 1 ay kadar sürüyor. Doktor verelim dedi ama 1 ay bekleyeceğim zaten okulun kapanmasına şurada 3 ay kaldı. 2 ay için rapor almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…