Bende de alerji ve astım var ve kronik olarak geçiyor. Şöyle bir kaynak buldum belki işinize yarayabilir, ek olarak bir alerji doktoruna da sormanızı öneririm.
![]()
Alerjik Astımın 5 Belirtisine Dikkat - Memorial
Alerjik Astımın 5 Belirtisine Dikkat hakkında detaylı bilgi ve uzman görüşlerine ulaşmak için tıklayın.www.memorial.com.tr
Hocam ben de 1 hafta gidemedim şuan devamsızlığım 14, yarısı ondan kaynaklanıyor. Sizin için iyi bir karar olduğunu düşünüyorum, sınıf mevcudumuz fazla olsaydı ben de online giderdim.Teşekkür ederim. Liseye gidiyorum 20 gün devamsızlığım oldu öksürükten dolayı sürekli her gün gidemiyorum. Bugünde milli eğitim bakanı kronik rahatsızlığı olanları devamsızlıktan muaf tutacağız dedi. En azından devamsızlık derdim kalmaz.
Maalesef sınıfımda 28 kişi var ve ikili oturuyoruz sıralarda. Biraz sorun oluyor.Hocam ben de 1 hafta gidemedim şuan devamsızlığım 14, yarısı ondan kaynaklanıyor. Sizin için iyi bir karar olduğunu düşünüyorum, sınıf mevcudumuz fazla olsaydı ben de online giderdim.
Merhaba konu hakkında acil bilgiye ihtiyacım var hocam. Benim de polen kaynaklı alerjik rinitim var kronik hastalıklar raporu alabiliyor muyum? Siz alabildiniz mi acaba?Maalesef sınıfımda 28 kişi var ve ikili oturuyoruz sıralarda. Biraz sorun oluyor.
Ben alamadım maalesef. Heyet raporu gerektiriyor onu da almak 1 ay kadar sürüyor. Doktor verelim dedi ama 1 ay bekleyeceğim zaten okulun kapanmasına şurada 3 ay kaldı. 2 ay için rapor almadım.Merhaba konu hakkında acil bilgiye ihtiyacım var hocam. Benim de polen kaynaklı alerjik rinitim var kronik hastalıklar raporu alabiliyor muyum? Siz alabildiniz mi acaba?
Ben alamadım maalesef. Heyet raporu gerektiriyor onu da almak 1 ay kadar sürüyor. Doktor verelim dedi ama 1 ay bekleyeceğim zaten okulun kapanmasına şurada 3 ay kaldı. 2 ay için rapor almadım.
Okul için evet.Heyet raporunu vermeyi kabul ettiler ama değil mi alerjik rinit için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.