Mezun birisi sıfırdan dilci olabilir mi?

mkataturk

Hectopat
Makaleler
1
Üniversiteye yerleştim, sonra bıraktım. Aklımda dilden girme düşüncesi var ama dilim zayıf. Sadece günlük konuşmaları yapabiliyorum, YDT İngilizcem yok denecek kadar yani. Sıfırdan iyi bir seviyeye gelebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelirsin. Düzenli tertipli çalışırsan neden olmasın.

Neredeyse 8 ay var halledilebilecek bir şey. Belki 70-80 olmaz ancak en azından 55-60 netler çıkarabilecek seviyeye gelinebilir 8 ay içinde.

İsteyip disiplinli çalışarak ilerledikten sonrasında yapamamanız için bir sebep yok.

Hocam kasımın ortasındayız. Temelin de yoksa sadece basit İngilizce kavramlarını biliyorsan maalesef başarılı olamazsın.

Hocam kasım'ın ortasındayız. Temelin de yoksa sadece basit İngilizce kavramlarını biliyorsan maalesef başarılı olamazsın.

Eğer okuduğunu anlayabiliyorsa doğru çalışmalar ile birlikte 8 ay içinde gayet de yapabilir. 70-80 olmaz 10.000-20.000 olmaz 55-60 olur 30.000 olur 40.000 olur.

Sadece 1 haftada 7-8 net arttıran insanlar varken 8 ayda iyi bir çalışma ile neden yapamasın.

Hocam her gün düzenli çalışma ile bir yere gelinir ama gelinen yer kime göre iyi bir yer olur tartışılır. 40 bine girmek iyi bir yer ise arkadaş için, düzenli çalışarak yapılabilir ama ilk 10 bin ilk 20 bin hayal...

Sıfırdan başlayan biri sonuçta süper olmayacak ancak TYT'si özellikle de matematiği iyiyse 60-65 net yapıp 20-25K'ya rahatlıkla girebilir hatta daha da aşağısına.

İmkansız değil sonuçta. YDT'den bahsediyoruz TYT'ye dev fazlasıyla bakan bir bir sınav.

Hocam kasımın ortasındayız. Temelin de yoksa sadece basit İngilizce kavramlarını biliyorsan maalesef başarılı olamazsın.
Hocam bu forumun etinden midir suyundan mıdır bilmiyorum ama çok olumsuz ve çok hayalperest insan var. Yaklaşık 8 ay kadar bomboş zamanım olacak okul yok zaten başarılı neden olmayayım?

Hocam okuduğumu anlıyorum daha doğrusu anlatılmak isteneni anlıyorum fakat ingilizce dilimize ters olduğundan gramerde sıkıntı çekiyorum.

Hocam bu forumun etinden midir suyundan mıdır bilmiyorum ama çok olumsuz ve çok hayalperest insan var. Yaklaşık 8 ay kadar bomboş zamanım olacak okul yok zaten başarılı neden olmayayım?
Hocam olumsuz benim sanırım, hayalperest de siz mi oluyorsunuz ? Çalışarak bir şeyler başarabilirsiniz tabii ki ama YDT çok zor bir sınav olmasa da belirli bir temel gerektiren bir sınav. Temelim yok 8 ay çalıştım çok iyi yerlere geldim diyene de rastlamadım. Şu anda zaten zamanı geriye alamayacağınıza göre çalışıp elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktan başka çareniz yok. Bu olumsuz yorumları kendinizi hırslandırmak için kullanabilirsiniz ayrıca.

Hayalperest değilim gayet makul davranırım genelde. Başarıdan kastım ilk 30 bin ama eğer deseydim ki
arkadaşlar sıfırım ben, ilk bine, onbine girebilir miyim? Diye o zaman hak verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…