Arkadaşlar, mezuna kalan birileri varsa sormak istediğim bir soru var. Ben temmuz civarı YKS için çalışmaya başladım daha öncesinde hiç ders çalıştığımı hatırlamıyorum doğru düzgün lisede, bu sebeple bana mı ağır geldi bilmiyorum ama yaklaşık mayıs'ın başından beri her gün yorgun kalkıyor yorgun yatıyorum yorgunluğum gitmiyor, hemen hemen 1 aydır. Mezuna kalmayı düşünüyorum hayalimdeki bölüm için fakat ailem çevremdeki insanlar okuldaki öğretmenlerim bana ne gelirse yaz diyorlar.
Üstüne bu yorgunluk da hiç gitmeyecek gibi geliyor mezuna kalırsam. Önceden masaya rahat otururken artık kendimi zorlayarak oturuyorum. Bu yorgunluk normal midir ve 2-3 hafta dinlenmeyle geçer mi? Onu merak ediyorum şu anki netlerim TYT82-83~ AYT40~ OBP em 76 gelecek gibi istediğim sıralama ilk 10 bin. Çok kararsızım sizce ne yapmam gerek?
Üstüne bu yorgunluk da hiç gitmeyecek gibi geliyor mezuna kalırsam. Önceden masaya rahat otururken artık kendimi zorlayarak oturuyorum. Bu yorgunluk normal midir ve 2-3 hafta dinlenmeyle geçer mi? Onu merak ediyorum şu anki netlerim TYT82-83~ AYT40~ OBP em 76 gelecek gibi istediğim sıralama ilk 10 bin. Çok kararsızım sizce ne yapmam gerek?
Son düzenleyen: Moderatör: