Mezuna kalıp YKS'de ilk 100 bine girilebilir mi?

dark07

Centipat
Daha fazla  
Bu zamana kadar sürekli son gün çalıştım hiç düzgün ders çalışamadım ama YKS de sayısal da 850 k yapınca düzenli bir sekilde çalışmaya karar verdim, eğer düzgün çalışırsam ilk 100K'ya girebilir miyim? Sayısal da neredeyse 0'ım.

Evet girersin 10k da girersin önemli olan girer miyim diye düşünüp günü geçirmek yerine çalışmak.

Evet girersin 10k da girersin önemli olan girer miyim diye düşünüp günü geçirmek yerine çalışmak.

Çalışmaya başladım hocam geçen hafta günlük 6 saat çalıştım bu hafta 7'ye çıkaracağım ama ya yapamazsam ve 1 senem çöpe girer diye korkuyorum.

Dostum sene sonuna kadar günde 5-6 saatin aşağısına düşmezsen ve verimli şekilde çalışırsan emin ol çok daha iyi sıralama yaparsın .

Çalışmaya başladım hocam geçen hafta günlük 6 saat çalıştım bu hafta 7'ye çıkaracağım ama ya yapamazsam ve 1 senem çöpe girer diye korkuyorum.
Böyle düşünmeniz zaten psikolojik olarak eksi. En başta böyle değil; yaparım, yapacağım, yapabilirim diye düşünüp kendinize olumlu bir profil inşa etmelisiniz. Deneme çözün, denemelerde netleriniz arttıkça psikolojik olarak daha rahat hissedersiniz.

Temelim hiç yok demişsin dostum. 6 saat ile başlarsan 2 hafta sonra gına gelir. 4 saatle falan başla. Sonra 8 saatleri gör. Çok yüklenmek iyi değil. 2 ay boyunca mental olarak alış, ondan sonrası gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…