Mezuna kalmak mantıklı mı?

sofcik

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, şu an 12. sınıfım, mezuna kalmayı düşünüyorum. Şu anki netlerim: TYT: 50 civarında, AYT: 10 civarında, OBP: 80. Sizce mezuna kalmak mantıklı mı? Eğer mezuna kalırsam, hedeflediğim bölüm Bursa Teknik ya da Bursa Uludağ Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği. Sizce bu netlerle mezun senemde TYT 90, AYT 50 civarında yapabilir miyim? Hiçbir işim yok, sadece ders çalışacağım ve günde belki 14 saat çalışma şansım olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu andan bir şeyleri halletmeye bak derim. Kazanamayacağını düşünme. Kazanacakmış gibi bu seneki sınava mücadeleni koy. Sınav sonuçları açıklanır bakarsın istediğin yer gelmezse ağustos gibi mezunluk düşünürsün. Şimdiden salma yoksa seneyede aynı şeyleri yaşarsın ve kazanamazsın.

Yapabileceğine inanıyorsan mantıklı olabilir. 40 net mezuna bıraktığın gibi gelmeyecek çünkü. Sen "çabalarım" diyebiliyorsan ve buna inanıyorsan yaparsın. Diğer türlü çalışmadan mezun olmak sadece sana ve ailenin sırtına yük olur.

yok zaten salmak gibi bir düşüncem yok eğer sıralamamı 50k bandına çekebileceksem kalırım

zaten mezuna kalırsam dershane gibi bir planım yok zaten şuan özel okulda okuyorum ondan dolayı dershaneye değilde kütüphaneye gitmeyi planlıyorum ya da babm eğitim sektöründe olduğu için tanıdık bir dershanede sadece kütüphanede çalışmak için giderim

50k zor ama neden olmasın.

Ne düşünüyorsun dostum, mezuna mı kalacaksın? Kapatabildin mi eksikliklerini?

Evet, disiplinle giderseniz daha iyi bile yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…