Mezuniyet balosunda ne yapılır?

Bu yıl bitirdim liseyi virüsten dolayı ne mezuniyet ne balo herhangi bir şey yapılmadı ama muhabbeti geçiyordu şöyle bir durum var bak, baloya hocaların falan katılacak mı katılmayacak mı
katılıyorsa oturup bir şeyler tıkınırsınız sonra bir şeyler çalar eğlenirsiniz falan ha hoca yoksa orada her şey olabilir :D
 
Bugün aklıma bir şey geldi, lise son sınıfım ve mezuniyet balo olacak ama nedir neyin nesidir? Yaşamış biri anlatabilir mi neler yaşanır? Kız arkadaş (kavalye) veya karşı cins mecbur mu? Nasıl davranmak gerekir?

Bizim lise mezuniyet balosunu gece bir otelde yapmıştık. Yemek ve müzik vardı. Kız arkadaşım vardı romantik müzik ayarlamıştık çiftler için. O müziklerde dans ettik onun dışında kız arkadaşı kesinlikle mecbur değil. Aşırı hareketlerden kaçın, sen içiyorsan ve çevrende de alkol alan birileri varsa alkolsüz gitme. Otelde yoktu biz kendimiz götürmüştük ve çok eğlendik. Arkadaş çevrende nasılsan öyle davran ekstralara gerek yok, kız arkadaşın varsa gecenin çoğunu onunla geçirdiğine emin ol.
 
Alkol falan varsa, sen anladın, gitmeye değer. :D
İçmeyin, aman. Genelde içeceklere çaktırmadan votka koymak gibi oluyor plan, yakalanırsınız. Öncesinde gidip içeyim derseniz de kokudan anlıyorlar sonra. Bizde birkaç hoca vardı, sıkıntı oldu. O gün de içmeyiverin. İlla içecekseniz de çıkışta arkadaşlarınızla gidip takılın. Oraya karıştırmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı