F fatihmercury Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 249 Çözümler 2 10 Ekim 2020 #1 Selamlar, maksimum 150 lira bütçem var. Discord kullanımı için kulağı çok rahatsız etmeyen bir kulaklık arıyorum. Sizce bu kulaklık uygun mudur? MF Product Strike 0161 Rgb Kablolu Yorumları MF Product Strike 0161 Rgb Kablolu Kulak Üstü Gaming Kulaklık 7.1 Usb Siyah gerçek kullanıcı yorumlarına ve özelliklerine bakmadan ürün almayın www.hepsiburada.com Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020
Selamlar, maksimum 150 lira bütçem var. Discord kullanımı için kulağı çok rahatsız etmeyen bir kulaklık arıyorum. Sizce bu kulaklık uygun mudur? MF Product Strike 0161 Rgb Kablolu Yorumları MF Product Strike 0161 Rgb Kablolu Kulak Üstü Gaming Kulaklık 7.1 Usb Siyah gerçek kullanıcı yorumlarına ve özelliklerine bakmadan ürün almayın www.hepsiburada.com
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2020 #2 Alınmaz. Onun yerine 50 TL daha verip Tronsmart Sono almak daha güvenli bir seçim olur. Hem bilindik marka değil ve internette araştırdığında neredeyse hiç doğru düzgün bir anlatım yok.
Alınmaz. Onun yerine 50 TL daha verip Tronsmart Sono almak daha güvenli bir seçim olur. Hem bilindik marka değil ve internette araştırdığında neredeyse hiç doğru düzgün bir anlatım yok.