MH752 bir tık daha iyi.
Bende bu iki kulaklık arasında kaldım ve tercihim MH752 oldu. Tavsiyemdir. Fakat stoklar tükenirse Cloud2, HS60 Pro ya da Void Pro Elite arasında kalıcam.
MH752 bir tık daha iyi.
Cloud 2 kaliteli olduğunu biliyorum. Sadece rahatlık anlamında tereddütlerim var. Cloud 2 veya mh 752 kullanan bildiğiniz biri var mı?
Razer T.E. müzik dinlerken keyif verir mi bir fikriniz var mıBende ilk cıktığından beri var şu an parça parça oldu neredeyse şöyle söyleyebilirim cızırtı sorunu var ve bana göre rahat değil bende bu yüzden sımdı kulaklığımı değiştiriyorum Razer t. E almayı düşünüyorum aynı fiyat aralığında.
Bütçen varsa stoklara gelince Blackshark V2 bakınız.Bende ilk cıktığından beri var şu an parça parça oldu neredeyse şöyle söyleyebilirim cızırtı sorunu var ve bana göre rahat değil bende bu yüzden sımdı kulaklığımı değiştiriyorum Razer t. E almayı düşünüyorum aynı fiyat aralığında.
Müzik zevki gayet iyi ancak koyu ses tonuna sahip yani kaliteli bir müzik kulaklığı kullanıyorsanız sesler daha koyuymuş gibi gelebilir. Bas ağırlıklı bir kulaklık zaten ama tizler az. Bütçen varsa Blackshark V2 öneririm müzik ve ses kalitesinde çok daha iyidir.Razer T.E. müzik dinlerken keyif verir mi bir fikriniz var mı
Öneriniz için teşekkür ederim fakat bütçem max. 850TL stoklara geldiğin de eğer bu fiyat aralığında olursa değerlendireceğim. Şuan MH752 var kafamda ama bakalım.Müzik zevki gayet iyi ancak koyu ses tonuna sahip yani kaliteli bir müzik kulaklığı kullanıyorsanız sesler daha koyuymuş gibi gelebilir. Bas ağırlıklı bir kulaklık zaten ama tizler az. Bütçen varsa Blackshark V2 öneririm müzik ve ses kalitesinde çok daha iyidir.
Cloud 2 kaliteli olduğunu biliyorum. Sadece rahatlık anlamında tereddütlerim var. Cloud 2 veya Mh 752 kullanan bildiğiniz biri var mı?