MH670 Wireless ekolayzer ayarında frekanslar ne olmalı?

dispoLL

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2018
Mesajlar
234
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, MH670 Wireless sahibiyim. Önceden Cloud2 kullanıyordum. Ayak sesleri kasma konusunda FPS oyunlarında sıkıntılar var yani daha net duyamıyorum önceki kulaklığıma göre. Belki Ekolayzer ayarındandır diye düşünüyorum ki ondan oynuyorum ama tam olarak oturtamadım sesleri. Frekansdan anlayan birisi yardım ederse çok minnettar kalırım. Ürünün kendi ayarlamış oldukları var fakat beni tatmin etmedi. PUBG, Valorant, CS gibi oyunlarda ayak seslerinin netliği ve uzaklığında eksik hissediyorum.

Mh670Ekolayzer.png
 
Güncel ayarlarım bu şekilde. En çok bu ayarlarda rahat ettim diyebilirim. Kulaklığa alışma süreside etkili oldu artık ses kasmada vs bir sorunla karşılaşmıyorum. PUBG , Valorant , CSGO vs. tüm oyunlarda rahatlıkla ses kasabiliyorum bu ayarlarımdan sonra. BASS ve TİZ le oynamamak daha iyi bunu keşfettim çünkü onlara elleyince çoğu seslerin dengesi bozuluyor oyunda. Deneye deneye böyle yapmak daha iyi oldu.Kulaklık yeni yeni alınmaya başlandığı için ben de bir ayar bulamadım başkaları tarafından ama kendim deneyerek en uygun bunu yaptım. Çokda memnunum daha ellememe gerek kalmadı. Size de tavsiye ederim.
 

Dosya Ekleri

  • CM670.png
    CM670.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 54
7.1 oyunlarda vs hiç açmıyorum. Çünkü sesler çok karışıyor. Açmanızı önermem ben hiç açmadım. Kulladığım tüm kulaklıklarda gereksinim duymadım.
 
Uzun zaman sonra CMMH670 MasterPulse için güncelleme geldi ve program değişti. Eskisine göre aynı olsada, Cooler Master gibi iyi bir firmanın Wireless ürünleri için kalan şarj süresini göstermemesi dikkatimi çekti.Büyük umutla güncellemeyi indirmiştim ve bu özelliği beklemiştim. Özellikle diğer rakip firmalar bunu yapmışken CM danda beklerdim. Umarım ileride geç olmasada gelir.
Link: MasterPulse Yeni Sürüm
Evet her gün ses ayarı kaydetmeme rağmen program sürekli yapmamışım gibi resetliyor pcyi kapatıp açınca. Umarım bu hatalardan dönülür. @CoolerMasterTürkiye .
Artık baymaya başladı bu hatalar vs.. Keşke başka bişi alsaydım kafasına girdim :!
+++
Objektif bir şekilde bu kulaklığa ayar çeksekde asla Cloud2 Kablolu performansını alamadım özellikle FPS Oyunlarında PUBG , Valorant ,CSGO vsvs. her türlü oyunda ayak sesi konusunda çok başarısız bir kulaklık sırf wireless olması yüzünden aldım ama ekolayzerda çeksek en iyi şekilde genede kötü. Satabilirsem Cloud2 Kabloluya ya da Wireless ' e yöneleceğim. Yayıncıların çoğu aynı oyunları oynuyoruz Cloud2 Wirelessden memnun gözüküyorlar.
 

Dosya Ekleri

  • MH670-1.png
    MH670-1.png
    606,8 KB · Görüntüleme: 33
  • MH670-2.png
    MH670-2.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı